Antena Căutare

Ei sunt băieții de la ”Mireasa”. Mihai își caută marea dragoste după ce mama lui a murit din cauza abuzului de alcool

Așteptarea a luat sfârșit. Emisiunea ”Mireasa”, care a ajuns la al doilea sezon, a debutat pe micile ecrane la Antena 1, iar șase băieți au intrat în casă dornici să-și cunoască marea dragoste. 

Ei sunt băieții de la ”Mireasa”. Mihai își caută marea dragoste după ce mama lui a murit din cauza abuzului de alcool Galerie
Ei sunt băieții de la ”Mireasa”. Mihai își caută marea dragoste după ce mama lui a murit din cauza abuzului de alcool

Noul sezon al emisiunii ”Mireasa” aduce în atenția telespectatorilor poveștile a șase băieți, cinci dintre ei fiind însoțiți de mame, altul singur, întrucât femeia care i-a dat viață s-a stins din viață în urmă cu doi ani.

Cine sunt băieții care au intrat în casa ”Mireasa”, află mai jos:

Cătălin Căruţaşu are 34 de ani și este din Brăila. Este singur de 3 ani, ultima relaţie încheindu-se din cauza lipsei încrederii. De la partenera sa îşi doreşte doar să fie sinceră şi nu pune preţ pe aspectul fizic. A locuit multă vreme în Sicilia, dar s-a întors când mama lui s-a îmbolnăvit. Pierderea tatălui la o vârstă fragedă l-a determinat pe Cătălin să muncească încă din timpul şcolii. La emisiune, acesta va participa alături de mama sa, doamna Geta.

David Stanciu, 30 de ani, din Bucureşti, dar lucrează în Franţa. Ultima relaţie serioasă s-a încheiat în urmă cu 5 ani, când David a fost înşelat de partenera lui. Îi place mult naturaleţea, este adeptul unui stil de viaţă sănătos şi spune despre el că viaţa lui se învârte în jurul iubirii. David se înţelege foarte bine cu mama sa, doamna Maria, alături de care participă la emisiune.

Radu Bobelică, 31 de ani, din Simeria, a ieşit dintr-o relaţie de 5 ani, din cauza infidelităţii partenerei. A avut de mai multe ori posibilitatea să plece să muncească în străinătate, însă nu s-a putut desprinde de mama sa, căreia îi este recunoscător că s-a sacrificat pentru el. A fost părăsit de tată când avea doar un an, iar dacă ar avea posibilitatea, ar vrea să îl întrebe de ce a făcut acest lucru. În emisiune, Radu participă alături de mama sa, doamna Ana.


Ştefan Luca, 27 de ani, din Dolj, dar lucrează ocazional în Germania. Este pasionat de fotbal, iar până acum cea mai serioasă relaţie a lui s-a încheiat din cauza faptului că a muncit mult în străinătate şi s-au îndepărtat. Ştefan îşi doreşte ca la Mireasa să îşi găsească jumătatea, o fată cât mai sinceră, cu care să îşi împartă tot restul vieţii. La emisiune, Ştefan va participa alături de mama sa, Viorica.


Mihai Dumitru, 31 de ani, din Constanţa, este singurul concurent Mireasa care nu va intra în competiţie alături de mama sa, pe care a pierdut-o în urmă cu doi ani. Este un bărbat independent şi asumat, iar din ultima relaţie a ieşit pentru că la momentul respectiv el nu îşi dorea un copil. Acum însă, Mihai spune că îşi doreşte o relaţie serioasă, care să se încheie cu o căsătorie.


Ionuţ Ungureanu, 30 de ani, îşi doreşte să devină hair-stylist şi să aibă propriul său salon. Este singur de aproape un an, ultima sa relaţie încheindu-se din cauza infidelităţii partenerei. Participă la emisiune alături de sora mamei lui, doamna Ermina, confidenta lui, care intră în casa Mireasa determinată să îl însoare pe Ionuţ. Concurentul îşi doreşte o femeie cu personalitate şi extrem de sinceră, care nu se fereşte să spună lucrurilor pe nume.

Mireasa, locul unde îți găsești marea dragoste! Mamele au intrat primele în casă: ”Vrem să ne căsătorim băieții!”... Au pornit în aventura lor. Ele sunt fetele de la ”Mireasa” care vor lupta pentru inimile băieților...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x