Antena Căutare

Petronela, în centrul unui scandal la Mireasa. De ce s-au întors fetele împotriva ei: ”E o persoană falsă!”

Au trecut puțin peste 24 de ore de când 15 fete și cinci băieți însoțiți de mamele lor ori prieteni au pășit în casa Mireasa, însă au apărut deja primele discuții acide. 

Cea care a fost în centrul atenției a fost Petronela, însă nu pentru lucruri pozitive. Fetele au criticat-o dur și au spus despree a că este falsă.

Ce le-a determinat să facă o asemenea afirmație după doar 24 de ore, aflați în clipul de mai sus!

Nu uitați că puteți urmări ce fac concurenții în casa Mireasa 24 din 24 de ore, pe Antena Play.

Cine este Petronela de la Mireasa

Petronela Cinori s-a născut în Râșnov și are 32 de ani, iar spiritul său antreprenorial a ajutat-o să managerieze diferite afaceri. Împreună cu familia sa, se ocupă de un depozit de legume-fructe, iar pe cont propriu a condus un salon de înfrumusețare, după ce a urmat mai multe cursuri de cosmetică și styling. Petronela a fost cerută în căsătorie de două ori în trecut, însă nu a simțit că trebuie să facă pasul cel mare, iar show-ul Mireasa este locul în care speră să își cunoască marea dragoste.

Discuții acide între Alexa și Petronela în casa "Mireasa": "Nu pot să am de-a face cu o astfel de persoan... Dragoste la prima vedere?! Andra și Ionuț, declarații neașteptate la scurt timp după ce au intrat în casa Mireasa: ”E un...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x