Antena Căutare

Finala Mireasa 2021, sezon 4. Mesajul lui Alexandru după ce Ela și Petrică au câștigat Marele Premiu

Alexandru și Ana s-au cununat civil în Marea Finala Mireasa sezon 4. Cei doi s-au clasat pe locul doi în preferințele publicului. Iată ce mesaj a transmis după acest moment.

colaj de imagini cu alexandru si ana de la mireasa sezon 4 Galerie
Alexandru și Ana s-au cununat civil în Marea Finala Mireasa sezon 4. Cei doi s-au clasat pe locul doi în preferințele publicului. Iată ce mesaj a transmis după acest moment | Antena 1

Alexandru s-a clasat, în fiecare Gala, pe primul loc în preferințele publicului. Și Ana, aleasa lui, a fost constant în topul telespectatorilor.

În Marea Finală, toate cele trei cupluri care s-au căsătorit aveau grupuri mari de susținători. Adelina i-a rugat pe fanii săi să susțină Ela-Petrică, dar și mobilizarea de forțe a fost mare în afara casei Mireasa.

Astfel, bătaia pentru Marele Premiu s-a dat între Ela - Petrică și Ana - Alexandru. S-a votat masiv în ultima săptămână, pe toate cele trei platforme, și rezultatul final a fost strâns.

46% dintre telespectatori i-au vrut câștigători pe Ela și Petrică, iar 42% dintre ei i-au votat pe Ana și Alexandru.

Celălalt cuplu, Ion și Raluca, a fost pe locul trei cu 12% dintre voturi.

Mesajul lui Alexandru după Finala Mireasa sezon 4

Alexandru de la Mireasa sezon 4 s-a arătat surprins de alegerea publicului. După ce Simona Gherghe a făcut anunțul, el a rămas pe loc și Ana l-a îmbrățișat de mai multe ori.

”Buna tuturor. Abia acum ne-am revenit puțin după Finală. Vrem să vă mulțuim din suflet că ne-ați susținut necondiționat și ne dorim să nu fiți dezamăgiți de rezultat. Noi suntem fericiți că ne avem unul pe celălalt. Acesta este cel mai mare premiu. Ne dorim să răspundem la cât mai multe mesaje, însă în momentul de față avem nevoie de puțină odihnă. În zilele următoarele o să facem un live aici și o să povestim. Va pupăcim”, a scris Alexandru pe contul său de socializare.

Și Ana Maria Pungă, soția lui, a distribuit postările lui Alexandru.

Cum a început povestea de dragoste dintre Alexandru și Ana de la Mireasa sezon 4

Inițial, Ana de la Mireasa a fost atrasă de Marius. Cei doi au avut un blind date și o întâlnire față în față, la care s-au și sărutat.

Însă concurenta nu a fost sigură pe alegerea ei și nu a încercat mai mult cu Marius. Curând, Alexandru s-a apropiat de ea.

Prudentă din fire, Ana a dorit să înțeleagă întreaga situație dintre Adelina și concurent. I-a dat o șansă abia după ce și-a dat seama că Alexandru a trecut peste acea poveste de iubire.

Lucrurile au evoluat frumos între ei, fără certuri semnificative. În Finala s-au și căsătorit, sub privirile emoționate ale părinților.

Mireasa 2021, sezonul 4. Prima reacție Ralucăi și a lui Ion după ce au ieșit pe locul 3 în Finala Mireasa... Petrică și Ela, câştigătorii celui de-al patrulea sezon Mireasa. Emisiunea a fost lider de audiență...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x