Antena Căutare

Finala Mireasa sezon 5. Alina și Valentin au spus ”DA”. Momentul emoționant când s-au cununat civil

Într-un cadru de poveste, Alina și Valentin de la Mireasa 5 au spus ”DA” pentru o viață împreună. Cei doi îndrăgostiți și-au jurat iubire în fața tuturor și abia așteaptă să-și trăiască povestea de dragoste în afara casei în care s-au cunoscut.

alina si valentin de la mireasa sezon 5 la cununia civila Galerie
Într-un cadru de poveste, Alina și Valentin de la Mireasa 5 au spus ”DA” pentru o viață împreună. Cei doi îndrăgostiți și-au jurat iubire în fața tuturor și abia așteaptă să-și trăiască povestea de dragoste în afara casei în care s-au cunoscut. | Antena 1

Valentin a fost fermecat de Alina. De cum a văzut-o, tânărul abia și-a luat privirea de la logodnica lui.

Finala Mireasa sezon 5. Alina și Valentin s-au căsătorit

Alina și Valentin s-au cununat în Finala Mireasa sezon 5. Cei doi au spus un ”DA” clar, pentru o viață întreagă.

Alina i-a avut alături pe părinții ei, dar ai lui Valentin nu au venit la cununia civilă. Înainte de cununie, cei doi și-au făcut juraminte.

”Babe, să știi că am mari emoții. Vreau să încep prin a îți mulțumi. Nu am crezut că voi găsi pe cineva să iubesc atât de mult. Tu mi-ai arătat ce înseamnă dragostea. Mi-ai arătat ce înseamnă dragostea. Te iubesc pentru că văd în tine tot, te iubesc pentru că ești tu și pot să fiu eu lângă tine. (...) Pentru asta vreau să fiu soția ta, doamna Lăpuștean.”, a zis Alina.

Citește și: Finala Mireasa sezon 5. Cine sunt câștigătorii Marelui Premiu în valoare de 40.000 euro. Ei sunt mirii sezonului

”Ai dreptate. În mintea mea totul a început așa. (...) Te-am văzut, te-am plăcut și nu am crezut că o să te iubesc atât de mult. Să văd în tine o femeie iubitoare, geloasă. Ești așa cum mi-am dorit. Cum ar spune un mecanic, cu toate dotările. Pentru mine ești cea mai perfectă. O să mă străduiesc toată viața să te fac fericită. (...) Mai vreau să știi că tot ceea ce însemn eu te iubește pe tine”, a spus și Valentin.

”Da, o iau în căsătorie”, a zis Valentin. Și Alina a spus ”DA”.

Cum a început povestea de dragoste dintre Alina și Valentin de la Mireasa sezon 5

Alina a pășit în casa Mireasa cu gândul că după trei luni ea va părăsi competiția. Nu se aștepta să-și găsească pe cineva, cu atât mai puțin să se și căsătorească.

De cealaltă parte, Valentin spera să-și găsească aleasa. Dintre toți băieții, el a fost cel mai reținut și a preferat să analizeze mult înainte să își arate interesul pentru o fată. Asta i-a adus critici din partea celorlalți, care au considerat că nu place pe nimeni și doar se joacă.

Citește și: Finala Mireasa sezon 5. Giovana si Sese s-au căsătorit civil. Cei doi au spus cel mai hotărât DA din viața lor

La început, Valentin a fost deschis și a ieșit la două date-uri cu Larisa. Nu s-au înțeles și curând el a înțeles că altcineva se afla în gândurile sale. Era vorba despre Alina, pe care a și început să o curteze.

Și Leo a fost interesat să o cunoscă pe Alina. Încă de la început, acesta a susținut că e singura fată pe care o place. Nu a fost reciproc și după ce Alina a fost sinceră cu el, băiatul a zis că nu se va apropia de altă tânără. A făcut-o totuși, chiar de două ori în casa Mireasa.

Așa a început povestea de dragoste dintre Alina și Valentin. Ambii reticenți și cu garda sus, au avut parte de multe certuri și neînțelegeri. Dorința de a se impune în fața celuilalt și de a nu pierde controlul i-a făcut, nu o dată, să se certe urât și să facă pași înapoi.

După multe discuții, au înțeles că nu este vorba despre un joc de putere și au lăsat garda jos. Bineînțeles, certurile nu au dispărut și cei doi lucrează la acest aspect.

Un moment fericit în relația lor a fost logodna. Valentin și-a învins teama de înălțime și a cerut-o pe Alina într-un mod inedit. Cei doi au sărit cu parașuta și la sol îi aștepta un banner pe care scria ”Vrei să fii soția mea?”. Când l-a văzut, fata a început să țipe. Valentin tremura tot și a fost încântat atunci când iubita lui a spus ”DA”.

Din acel moment, cei doi au părut că încep să se echilibreze și certurile nu au mai fost atât de dure. Tinerii au ținut cont și de sfaturile psihologului Edi Puiu și odată cu deschiderea ușilor, relația lor a devenit tot mai armonioasă.

Un eveniment care demonstrează acest lucru a fost depunerea actelor, când Alina nu a avut actele în regulă și logodnicul ei a înțeles situația. Asta în ciuda faptului că nu s-ar fi putut cununa în Finala Mireasa sezon 5.

Finala Mireasa sezon 5. Ce au făcut Andrei și Yana la Chișinău. Acum s-a aflat cum și-au petrecut timpul... Finala Mireasa sezon 5. Perneș și Sabrina au spus DA. Fata i-a ținut pe toți în suspans până în ultima clipă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x