Antena Căutare

Finala Mireasa sezon 5. Cum s-a îmbrăcat Simona Gherghe în ziua cea mare pentru concurenți

Simona Gherghe a fost alături de concurenții sezonului 5 pe tot parcursul sezonului 5 și a fost martoră la poveștile lor de viață. Cele mai intense momente au fost trăite de cupluri în sezonul 5 al emisiunii Mireasa, iar prezentatoarea TV le-a fost mereu alături.

Finala Mireasa sezon 5. Cum s-a îmbrăcat Simona Gherghe în ziua cea mare pentru concurenți Galerie
Cum s-a îmbrăcat Simona Gherghe în ziua cea mare pentru concurenți | Antena 1

În fiecare finală, Simona este cea care trăiește la intensitate maximă stările concurenților, mai ales când se redau poveștile lor de iubire, revederea cu familiile și pregătirile pentru ziua cea mare.

Simona Gherghe s-a văzut de luni până sâmbătă cu concurenții din casa Mireasa timp de 6 luni.

Cum s-a îmbrăcat Simona Gherghe în finala Mireasa sezonul 5

Pentru că a fost mereu aproape de concurenți și a trăit alături de ei și momentele frumose, dar le-a gestionat cu tact și pe cele mai puțin plăcute, despre Simona Gherghe se poate spune că face parte din familiile concurenților. Aceasta a îmbrăcat și ea ținută de gală, și nu oricum, una care să se ridice la înălțimea evenimentului important din viața cuplurilor finaliste.

Prezentatoarea TV a ales o rochie roz, lungă și elegantă pentru ziua finalei sezonului 5 Mireasa. Vedeta a optat pentru o coafură cu bucle lejere, iar machiajul a fost și el discret și delicat. Toți concurenții radiază de fericire, mai ales că au aproape oamenii dragi în ziua în care părăsesc casa Mireasa și ies afară să-și ducă mai departe poveștile de familie.

Băieții au costume demne de marele eveniment și au ținut cât au putut cont de dorințele mireselor lor în alegerea vestimentației. Fetele sunt superbe în rochie de mireasă, fiecare și-a ales ținuta care i se potrivește cel mai bine.

Invitații speciali din finala sezonului 5 Mireasa sunt cei de la Trupa Zero. Ei au interpretat melodia "Pentru totdeauna" în momentul în care cuplurile au fost invitate să danseze. Dansul mirilor a fost unul deosebit, iar cuplurile trăiesc cele mai intense emoții într-o zi atât de mare.

Alina și Valentin, Sabrina și Perneș, Giovana și Sese și Răzvan, Elena și Andrei sunt superbi și trăiesc la intensitate maximă fiecare acțiune din ziua marei finale.

Ce valoare are Marele Premiu de la Mireasa sezon 5

Ca pe tot parcursul sezonului 5 Mireasa, publicul poate vota concurenții favoriți prin aceleași mecanisme de vot: platforma http://mireasa.a1.ro, prin SMS la 1272 și aplicația Antena 1.

Telespectatorii sunt cei care aleg câștigătorii celui de-al cincilea sezon Mireasa, la fel cum s-a întâmplat și în anii trecuți.

Perechea care se va afla pe primul loc, adică cea care va strânge cele mai multe voturi din partea telespectatorilor, va fi declarată câștigătoarea sezonul 5 Mireasa și va intra în posesia premiului total brut în valoare de 40.000 de euro.

Condiția câștigării este, având în vedere scopul show-ului matrimonial Mireasa, ca perechea clasată pe locul 1 să oficieze căsătoria în cadrul Finalei sezonului 5 din 18 iulie 2022.

Mireasa 2022, sezonul 5. Lucy a făcut dezvăluirile la care nimeni nu s-ar fi așteptat, chiar pe un grup de Facebook! Ce ... Finala Mireasa sezon 5. Cum au reacționat mirii când au văzut fetele în rochii de mireasă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x