Antena Căutare

Finala Mireasa sezon 8, 22 decembrie. Madi și Sergiu au spus „DA”. Momentul emoționant în care cei doi s-au căsătorit civil

Madi și Sergiu s-au căsătorit civil în Finala sezonului 8 Mireasa de pe 22 decembrie 2023. Momentul jurămintelor a fost de-a dreptul emoționant.

Madi și Sergiu în Finala Mireasa Galerie
Madi și Sergiu s-au căsătorit civil în Finala sezonului 8 Mireasa | Antena 1

Madi și Sergiu s-au numărat printre concurenții care au decis să se căsătorească în Finala sezonului 8 Mireasa. Tânăra a strălucit într-o rochie care i-a pus în evidență trupul frumos, iar Sergiu, în sacoul lui verde, s-a simțit foarte mândru și fericit. Emoțiile li s-au citit în priviri.

Madi și Sergiu s-au luat de mâini și și-au rostit jurămintele.

Madi și Sergiu s-au ăsătorit civil în finala Miresa sezon 8. Cum au sunat jurămintele

Madi: Puiul meu, nu mă așteptam să te găsesc aici, dar destinul nostru a vrut ca noi doi să pornim împreună pe un singur drum. Împreună pentru totdeauna, să pictăm cel mai frumos tablou. De azi vom deveni soț și soție. Sunt sigură că vei fi cel mai bun soț, prieten și în curând tată. Vreau să-i mulțumesc lui Dumnezeu, noi doi am fost făcuți unul pentru altul. Eu vreau să fiu soția ideală și mă voi strădui să fiu exact cum tu îți dorești și meriți. Îți promit că îți voi fi alături la bine și la greu, în momentele grele îți voi fi alături și te voi sprijini. Întotdeauna vom porni împreună de la început când vom avea probleme, să fim împreună, să trecem peste toate.

Sergiu: Albinuța mea, am visat la acest moment din prima lună de relație. Tot ce s-a întâmplat ne-a consolidat, iubirea a învins. Îți promit că voi fi alături de tine la bine și la greu, voi face tot ce îmi stă în putință ca căsnicia noastră să dureze cât mai mult. Mulțumesc părinților tăi. Te iubesc.

Madi și Sergiu au ajuns în fața primarului, unde au rostit „Da”, întrebați dacă se căsătoresc. Astfel, Madi și Sergiu s-au căsătorit civil în Finala sezonului 8 Mireasa de pe 22 decembrie 2023.

Cum a început povestea de dragoste dintre Madi și Sergiu, finaliștii sezonului 8 Mireasa

Povestea de dragoste dintre Madi și Sergiu a început când ambii își pierduseră speranța că își vor găsi jumătatea în casa Mireasa. Atât fata cât și băiatul au încercat să cunoască alte persoane, dar lucrurile nu au funcționat. La scurt timp, cei doi au început să se observe reciproc și să interacționeze. După o întâlnire în afara casei Mireasa, Madi și Sergiu și-au dat seama că sunt foarte atrași unul de celălalt. După mai multe jocuri și apropieri cei doi s-au sărutat și ulterior au declarat că formează un cuplu în sezonul 8 Mireasa.

În perioada petrecută în casa Mireasa Madi și Sergiu au avut parte de momente fericite, dar și de frământări și situații tensionate.

Fata a fost la început reticentă în privința căsătoriei, iar băiatul a precizat că nu-și dorește să ajungă în finală și să îmbrace costumul de mire, dacă iubita lui are incertitudini. După mai multe discuții despre încredere și importanța unei căsătorii, mama lui Sergiu a intervenit telefonic și i-a spus fiului despre posibilitatea ca Madi să se gândească la trecutul amoros. Sergiu a devenit și mai suspicios când a văzut că iubita lui a primit o scrisoare de la un prieten de-ai ei, pe nume Horia, iar în text se aflau și versurile unei piese de dragoste.

Fata a negat că între ea și Horia ar fi fost vreodată o relație amoroasă, însă mai multe detalii i-au dat e gândit lui Sergiu. Concurentul a aflat că Horia s-a înscris în sezonul 8 Mireasa, dar nu a fost acceptat din considerente de vârstă. De asemenea, Sergiu a văzut fotografii cu iubita lui și Horia din vacanța pe care au petrecut-o împreună, înainte de debutul competiției. Băiatul s-a simțit atunci mințit de iubita lui și s-a despărțit de ea, spunându-i că l-a distrus, dar că iubirea pe care i-o poartă nu i-a dispărut. Fata a ieșit desculță pe porți, iar băiatul a leșinat și a primit îngrijiri medicale.

La următoarea petrecere, Madi și Sergiu discutau despre situația lor. Băiatul îi cerea timp pentru a lua o decizie în cazul relației pe care o încheiaseră. Mai târziu, fata i-a dedicat o melodie lui Sergiu și s-au împăcat.

Cei doi se strângeau în brațe, iar doamna Maria a făcut un gest pentru ei. I-a pus în mâini un buchet de flori pentru Madi. ”Am lăsat orgoliul deoparte și îmi ascult inima”, a afirmat el. ”Știam că o să iei cea mai bună decizie”, a venit replica lui Madi. ”Am luat-o de mult, dar îmi place să țin oamenii în suspans”, a zis Sergiu.

Madi și Sergiu s-au logodit la Roma. Băiatul a colaborat cu un pictor stradal care le-a făcut un portret, iar în desen a adăugat un inel de logodnă în mâna lui Sergiu. După ce Madi a văzut desenul, Sergiu i-a pus fetei marea întrebare. Foarte emoționată Madi i-a răspuns iubitului că vrea să fie soția lui. Chiar dacă la începutul relației Madi spunea că nu-și dorește o căsătorie în finală, între timp tânăra a căpătat încrederea necesară în Sergiu și împreună au decis să-și depună actele pentru căsătorie.

Finala Mireasa sezonul 8. Bia și Robert s-au cununat civil, devenind familia Hegheș. Povestea de dragoste a celor doi co... Finala Mireasa sezonul 8. Bogdana și Liviu au spus ”DA” pentru o viață împreună. Cum a început povestea lor de iubire...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x