Antena Căutare

Finala Mireasa sezon 9, 12 iulie 2024. Cristina și Alexandru au spus „Da” pentru o viață împreună. Ce promisiuni și-au făcut

Cristina și Alexandru s-au căsătorit civil în Finala Mireasa sezon 9 din 12 iulie 2024. Mirii și-au făcut jurăminte emoționante înainte de a spune „Da”.

Galerie
Cristina și Alexandru au spus „Da” pentru o viață împreună. Ce promisiuni și-au făcut

Cristina și Alexandru sunt primul cuplu format din sezonul 9 Mireasa Cei doi și-au dat seama rapid că sunt făcuți unul pentru celălalt și au bifat, de asemenea, prima logodnă. Chiar dacă la început niciunul dintre ei nu se gândea că vor ajunge în acest moment. Cristina și Alexandru au „Da” pentru o viață împreună, în Finala Mireasa sezon 9 din 12 iulie 2024.

Cristina și Alexandru s-au căsătorit civil în Finala Miresa sezon 9. Cum au sunat jurămintele lor

Iată ce și-au promis Cristina și Alexandru, înainte de a se căsători civil:

Cristina: Promit să te iubesc așa cum meriți, să fiu alături de tine și în zilele mai puțin bine! Îți promit că îți voi mânca zilele, dar noaptea nu te voi lăsa să dormim suărați! Te iubesc!

Alexandru: Iubirea mea, îți promit să-ți fiu alături, să te iubesc cât de bine știu, să îți ofer mereu un umăr pe care să plângi, chiar dacă nu-mi doresc asta! Îți promit că o să te iubesc o viață!

Cristina și Alexandru au spus „Da” în fața primarului și au devenit familia Petrescu, în finala Mireasa sezon 9 de pe 12 iulie 2024.

Cum a început povestea de dragoste dintre Cristina și Alexandru, finaliștii sezonului 9 Mireasa

Cristina și Alexandru au avut un parcurs lin în sezonul nouă Mireasa. Și-au dat seama că se potrivesc chiar de la prima întâlnire și s-au îndrăgostit rapid. Cei doi au format primul cuplu din acest sezon, dar, totodată, au trecut și prin momente grele pe parcursul reality show-ului și au fost nevoiți să stea separați mai bine de două săptămâni, după ce băiatul a pierdut cursa de eliminare în care a intrat în urma unei încălcări de regulament. Primul cuplu din sezonul nouă Mireasa a fost și primul cuplu logodit. Băiatul a cerut-o în căsătorie la aniversarea a patru luni de relaţie, atunci când a și revenit în casă. Extrem de fericită, Cristina a spus „Da” la malul mării. De-a lungul celor şase luni petrecute în casa Mireasa, îndrăgostiții și-au făcut planuri împreună și au demonstrat că se completează perfect.

Mireasa, sezonul 9. Unde se afla Dediș în timp ce se difuza Marea Finală a show-ului matrimonial. Ce mesaj a transmis în... Finala Mireasa sezon 9, 12 iulie. Delia și Liviu s-au căsătorit civil. Ce jurăminte și-au făcut înainte de a spune marel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x