Antena Căutare

Finala Mireasa sezon 9, 12 iulie 2024. Iuliana și Vlad s-au căsătorit civil. Momentul emoționant în care și-au făcut jurămintele

Iuliana și Vlad au trăit clipe emoționate în fața primarului în Finala Mireasa sezon 9 din 12 iulie 2024. Înainte de a spune „Da”, cei doi și-au făcut jurăminte pentru o viață împreună.

Galerie
Iuliana și Vlad s-au căsătorit civil. Momentul emoționant în care și-au făcut jurămintele

Iuliana și Vlad s-au numărat printre cuplurile finaliste de la Mireasa, sezon 9. Mirii și-au făcut jurăminte pentru o viață împreună, înainte de a spune „Da” în fața ofițerulu de Stare Civilă.

Iuliana a atras toate privirile într-o rochie de mireasă albă care i-a complimentat trupul, în timp ce Vlad a completat-o perfect, îmbrăcat în costumu negru, pe care l-a ales.

Ce jurăminte și-au făcut Iuliana și Vlad de la Mireasa sezon 9

Cum au sunat jurămintele pe care Iuliana și Vlad și le-au făcut înainte de a se căsători civil

Iuliana: Alinarea sufeltului meu, îți mulțumesc pentru că ăn fiecare zi mă faci să mă simt o femeie protejată, respectată, specială! Îți promit că o să fiu alături de tine, din 12 iulie 2024 pentru totdeauna.

Vlad: Din prima clipă de când te-am văzut, am simțit că suntem sortiți unul pentru altul! Promit că o să te respect, o să te iubesc și o să te protejez toată viața! Așa să-mi ajute Dumnezeu!

Iuliana și Vlad au spus „Da” în fața primarului și au devenit familia Vlăduț, în finala Mireasa sezon 9 de pe 12 iulie 2024.

Cum a început povestea de dragoste dintre Iuliana și Vlad de la Mireasa, sezon 9

Pentru Iuliana și Vlad povestea a început să capete contur când tânăra își pierduse orice speranță că își va găsi jumătatea în casa Mireasa. Timp de o lună, aceasta a format un cuplu cu Liviu, însă băiatul s-a despărțit de ea în direct. Dezamăgită, ea chiar și-a cerut eliminarea din emisiune, însă la scurt timp s-a îndrăgostit. Vlad a intrat în emisiune pe data de 19 aprilie și încă de la început, cei doi au fost extrem de apropiați. După mai multe tatonări, fata a făcut primul pas și l-a sărutat la Mireasa. Capriciile Iubirii. Iuliana și Vlad s-au declarat un cuplu, când băiatul a intrat într-o cursă de eliminare, iar aceasta i-a încurajat pe susținători să îl voteze. Deși relația lor a început mai târziu, Vlad a fost sigur că Iuliana este aleasa inimii lui și a cerut-o în căsătorie, după doar doar o lună. Astfel, ei au marcat a doua logodnă a sezonului. Decizia i-a surprins pe mulți, dar acum tinerii îndrăgostiți sunt pregătiți să își construiască o nouă viață împreună.

Finala Mireasa sezon 9, 12 iulie. Maria și Ștefan au spus „Da”. Cum a arătat momentul în care s-au căsătorit civil... Finala Mireasa sezon 9, 12 iulie. Cine sunt câștigătorii Marelui Premiu în valoare de 40.000 euro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală
iUmor sezonul 17, 7 septembrie 2024. Deșteapta Pământului face show! Cosmin Natanticu o trimite direct în finală Sambata, 07.09.2024, 22:45
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x