Antena Căutare

Finala Mireasa sezonul 4. Cine sunt câștigătorii Marelui Premiu în valoare de 40.000 de euro

La sfârșitul Finalei Mireasa sezon 4, Simona Gherghe a citit clasamentul publicului, cel care dictează câștigătorii.

Finala Mireasa sezonul 4. Cine sunt câștigătorii Marelui Premiu în valoare de 40.000 de euro Galerie
Cine sunt câștigătorii Marelui Premiu în valoare de 40.000 de euro | Antena 1

Pe locul 3 cu 12,31% sunt Raluca și Ion .
Pe locul 2 cu sunt 41,42% Alex și Ana.
Pe locul 1 sunt Ela și Petrică, câștigătorii sezonului 4 Mireasa.

Ce cupluri s-au căsătorit în Finala Mireasa sezonul 4

Primii au fost Ela și Petrică, au urmat Raluca și Ion, iar mai apoi Ana și Alex. Maria și Marius nu s-au căsători în emisiune și au spus că nu vor să facă acest lucru sub presiunea competiției.

Raluca merge la Ion, iar pentru ei urmează o plimbare lungă prin țară. Lui Alex i-au trecut emoțiile după oficierea căsătoriei, iar cei doi vor merge la hotel, iar de mâine merg acasă. Petrică și Ela sunt și ei bine, iar cei doi sunt foarte fericiți.

Tot la finalul galei din sezonul 4 Mireasa, Simona Gherghe le-a mulțumit telespectatorilor pentru că urmăresc show-ul Antena 1 și i-a anunțat pe fani că sezonul cu numărul 5 va începe la sfârșitul lunii ianuarie.

Ce s-a întâmplat cu concurenții emisiunii „Mireasa”, sezon 4, de-a lungul timpului

Deși Ana a încercat să-l cunoască inițial pe Marius, s-a reorientat către Alexandru. La început sceptică pentru că în competiție se afla și fosta iubită a concurentului, a decis să-i acorde o șansă și relația lor a evoluat frumos de-a lungul celor aproximativ patru luni de concurs. Cu toate că au fost acuzați constant de faptul că s-au ales pentru că au primit instrucțiuni de afară, cei doi și-au continuat povestea, pe care vor să o încununeze cu o nuntă în finala Mireasa de duminică, 19 decembrie 2021.

Cererea în căsătorie a venit într-o emisie live, Ana rămânând fără cuvinte atunci când Alexandru s-a aşezat în genunchi în faţa ei. Surprinderea ei a fost cu atât mai mare cu cât ei nu erau hotărâți să-și unească destinele în ultima Gală Mireasa a acesui sezon.

Încă din primele gale Mireasa, Ion și Raluca s-au ales reciproc și au decis să-și dea o șansă. Relația lor a fost presărată cu mai multe despărțiri, provocate de aspecte pe care au reușit, în cele din urmă, să le remedieze. Momentul în care concurentul a realizat că Raluca este partenera alături de care vrea să-și întemeieze o familie a fost în ultimele săptămâni, când tânăra a rezistat eroic timp de peste 6 ore în cabina telefonică, doar pentru a petrece o zi cu el, departe de casa Mireasa.

Tot atunci a venit și primul ”Te iubesc” din partea lui Ion, când, cu lacrimi în ochi, el mărturisea că s-a convins de faptul că are lângă el o femeie specială. La scurt timp a și cerut-o în căsătorie în cadrul emisiunii Xtra Night Show de la Antena Stars.

Pe de altă parte, Petrică și Ela au avut de întâmpinat mai multe cumpene de-a lungul parcursului în competiţie. Lacrimi au curs pe obrajii fetei când a aflat că, deși încerca să o cunoască, fiul doamnei Ioana era atras de o altă concurentă de la Mireasa. Însă au depășit momentul și curând au ajuns să fie unul dintre cele mai solide cupluri din casă.

De un parcurs special au avut parte şi Maria și Marius. Nehotărât, fiul doamnei Eugenia a jonglat cu mai multe concurente, însă s-a întors tot în brațele deschise ale Mariei. Timp de multe săptămâni, relația lor a fost pusă sub semnul întrebării și abaterile lor i-au făcut pe părinții Mariei să intervină. Cu toate acestea, ei au rămas împreună și au luptat să construiască ceva durabil.

Finala sezonului 4 Mireasa. Ce cupluri s-au căsătorit pe data de 19 decembrie 2021... Mireasa 2021, sezonul 4. Prima reacție Ralucăi și a lui Ion după ce au ieșit pe locul 3 în Finala Mireasa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x