Antena Căutare

Florin Florea, poveste dureroasă de viață. La trei ani a fost abandonat pe peron, în gară: "Ajutați-mă să-mi găsesc sora!"

Florin Florea s-a născut în Slătioara și are 28 de ani. Viața lui Florin a început cu o mare încercare - împreună cu fratele său, a fost lăsat de tată pe peronul unei gări.

Și-a trăit copilăria în centre de plasament, iar sistemul l-a despărțit de fratele său, atunci când au fost plasați, separat, în grija unor familii surogat. Însă soarele nu l-a uitat pe Florin, iar mai târziu, a început să răsară și pe strada lui.

Datorită show-ului Mireasă pentru fiul meu, și-a reîntâlnit fratele, pe Cristian Șonea, după ani la rând în care nu a știut nimic despre el.

Iată că soarele continuă să îi surâdă lui Florin, pentru că acum a ajuns în show-ul Mireasa, de unde speră să plece cu o parteneră alături de care să poată construi o familie așa cum toate ar trebui să fie - împlinită, fericită și liniștită.

Mai mult, Florin speră să-și regăsească și sora, iar pentru asta a cerut ajutor!

Dacă vreţi să revedeti cele mai bune momente din emisiunea favorită, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral transmise pe TV: https://antenaplay.ro/mireasa

Prima cerere în căsătorie de la Mireasa! Edy Catană către Ella Stoleriu, fosta concurentă iUmor: "Vrei să fii soția... Tensiuni în casa Mireasa! Alexa Trăilă a izbucnit în lacrimi: "Se pune presiune pe mine!"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x