Antena Căutare

Gala Mireasa sezonul 4, 4 septembrie 2021. Cum arată clasamentul publicului. Cine au fost desemnați Fata și Băiatul Săptămânii

Publicul a avut ocazia timp o săptămână să își aleagă Fata, Băiatul și Mama Săptămânii, iar primul clasament cu toți concurenții din sezonul 4 al emisiunii Mireasa a fost unul plin de surprize.

Concurenții mireasa și Simona Gherghe Galerie
Publicul a avut timp aproape o săptămână să își aleagă Fata, Băiatul și Mama Săptămânii, iar primul clasament din sezonul 4 al emisiunii Mireasa este unul plin de surprize. | Antena 1

Concurenții au avut la dispoziție o săptămână pentru a se acomoda cu casa Mireasa și regulile emisiunii. În tot acest timp, publicul a urmărit fiecare reacție a noilor concurenți și și-au ales favoriții din această gală.

Primul clasament cu toți concurenții al sezonului 4 din Mireasa a fost unul plin de emoții și entuziasm. Fetele, băieții și mamele au așteptat cu sufletul la gură votul telespectatorilor, care a fost unul de-a dreptul surprinzător pentru toată lumea.

Citește și: Gala Mireasa sezonul 4, 4 septembrie. Fetele l-au cunoscut pe Seba. Ce fată i-a atras atenția concurentului

Gala din 4 septembrie a fost una memorabilă și plină de surpize. Mama favorită desemnată de publicul Mireasa sezon 4 a fost doamna Lenu, care a atras atenția tuturor încă din prima clipă.

Clasamentul Mireasa din Gala 4 septembrie 2021

Primul clasament din sezonul 4 al emisiunii Mireasa aduce cu el și câteva cadouri pentru concurenți. Băiatul desemnat favorit de public va avea ocazia să viziteze timp de o oră casa fetelor și să le cunoască mai bine pe toate.

Cele trei fete din clasamentul publicului vor avea ocazia să aleagă fiecare un băiat și să îl invite la mic dejun în casa fetelor.

Iată ce fete și băieți au avut imunitate.

Fete:

1. Alina

2. Adelina

3. Ana

Băieți:

1. Alexandru

2. Victor

3. Ion

Despre sezonul 4 al emisiunii Mireasa

Nouă tinere frumoase au trecut pragul show-ului matrimonial Mireasa sezon 4 cu gândul de a își găsi sufletul pereche. Noile concurente au vârste cuprinse între 22 și 29 de ani și sunt posesoarele unor trăsături superbe. Iată cum se descriu, ce pasiuni au și ce așteptări au de la viitorul partener.

Casa Mireasa ș-a deschis porțile pentru noii concurenți din sezonul 4. Printre ei se numără și cele nouă fete, care abia așteaptă să trăiască experiența a iubirii, într-un cadru special, și la o intensitate diferită de cea experimentată până acum.

Fetele care trăiesc experiența sezonului 4 Mireasa sunt: Alina Rusu, Anca Sânpetrean, Constantin Mihaela, Ana Maria Punga, Alexandra Adelina Tătucu, Andrada Letcanu, Raluca Fat, Ana Maria Mariuța și Isidora Petrovic.

Citește și: Mireasa sezon 4, 3 septembrie 2021. Petrică și Maria au avut un blind date. Cum a decurs

Cu emoții și multe speranțe, concurenții au pășit în locul unde vor avea parte de o experiență de neuitat. Iată cine sunt băieții de la Mireasa sezon 4: Victor Rațiu, Petrică Ioan Nemeș, Ion Șaulescu, Mohamed Mamdouh, Alexandru Brebenoiu, Sebastian Nechifor și Marius Budin.

Gala Mireasa sezonul 4, 4 septembrie. Fetele l-au cunoscut pe Seba. Ce fată i-a atras atenția concurentului... Gala Mireasa sezonul 4, 4 septembrie 2021. Doamna Gabi, dezvăluiri neașteptate despre viața personală. Ce relație are cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x