Antena Căutare

Tensiunile își spun cuvântul! Costumul de baie, mărul discordiei între Ionuț Raicu și Ale

Ionuț Raicu a fost deranjat de comportamentul iubitei sale, după ce aceasta a apărut în costum de baie în curtea casei Mireasa.

Ale a a încercat să fie alături de Ionuț Raicu din casa Mireasa și să-l ajute să se simtă mai bine, dar se pare că tensiunile se țin scai de cei doi!

Ionuț a fost foarte deranjat de comportamentul iubitei sale, după ce aceasta a apărut în costum de baie în curtea casei Mireasa.

"Nici Ina, nici Andra, nici Alexandra, nici măcar o fată dintr-un cuplu nu a vrut să facă asta. Mi s-a părut puțin așa...", a mărturisit Ionuț.

Concurenții din casa Mireasa s-au săturat de adevăr și au trecut la provocări fanteziste! Cu cine s-a sărutat Lică: "Te rog să o pupi pe tot piciorul, de sus până jos"​

Pentru cei care nu știu, Ionuț Raicu este un bărbat mai retras, căruia nu îi place să se expună în fața oamenilor din jurul său.

Tocmai din acest motiv, decizia de a participa la show-ul Mireasa este una atipică pentru personalitatea sa, însă Ionuț este convins că experiența nu va putea să îi aducă decât lucruri bune.

Pentru mai multe detalii, urmăriți materiaul de mai sus!

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Concurenții din casa Mireasa s-au săturat de adevăr și au trecut la provocări fanteziste! Cu cine s-a sărutat Lică: &qu... Veste șoc în casa Mireasa! Florin Florea, scrisoare de dragoste de la o admiratoare secretă: „Îmi placi și fizic”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x