Căutare Live

Lacrimi și emoții în casa "Mireasa"! Concurenții s-au întrecut în cuvinte frumoase! | Video

Concurenții s-au întrecut în cuvinte meșteșugite. Fiecare dintre ei au ținut câte un discurs, și au exprimat tot ce aveau pe suflet.

Concurenții și-au adresat cuvinte frumoase. Fiecare și-a exprimat sentimentele și gândurile prin intermediul cuvintelor meșteșugite.

Discursul lui Lică este puțin diferit, dar cu siguranță este unul sincer. De asemenea, sinceritate și franchețe a fost si din partea Petronelei, care le-a mulțumit colegilor pentru faptul că i-au suportat râsul.

Dansuri lascive și unduiri provocatoare! Petrecere de zile mari în casa "Mireasa" | VIDEO

"Mulțumesc că mi-ai suportat râsul, știu ca vă deranjează pe toți", a spus Petronela.

Ce cuvinte și-au spus concurenți și cum s-au descurcat fiecare dintre ei, vedeți accesând clipul video de mai sus, difuzat la Mireasa.

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Tensiuni după o zi frumoasă! Ale, dorințe sub formă de lacrimi? Ionuț, predicții financiare: "Ea câștigă 2.000 de e... Mireasa 2021, sezonul 3. Reproșurile doamnei Daniela s-au înmulțit. Ce a răspuns Adelina...
Ultimele știri