Antena Căutare

Lică din casa Mireasa a dat cărțile pe față! Ce decizie radicală a luat concurentul

Vasile Turnău (Lică), intrat în casa Mireasa cu gânduri de însurătoare, este din ce în ce mai deranjat de glumele pe care Ciprian Vlad și Armando Rădulescu le fac la adresa lui.

Nu este pentru prima oară atunci când fanii emisiunii Mireasa au descoperit că Lică se simte atins de ironiile sau glumele altor concurenți din casă.

LICĂ DIN CASA MIREASA, CEARTĂ CU CIPRIAN VLAD ȘI ARMANDO RĂDULESCU

Nu prea mai este liniște în casă de când cei trei concurenți parcă vânează orice ocazie pentru a-și trimite săgeți. De data aceasta, Lică a decis să ia atitudine.

citește și: Noii concurenți din casa Mireasa fac dezvăluiri neașteptate! Ce gest a făcut Lică

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din dezvăluirile acestuia am aflat și despre un incident petrecut recent, la care au luat parte concurenții din casa Mireasa!

citește și: Mircea a răbufnit! A fost eliminat din casa Mireasa. Ce le-a transmis băieților, înainte de a părăsi competiția: „Te pup!”

Lică din casa Mireasa a dat cărțile pe față! Ce decizie radicală a luat concurentul

Lică din casa Mireasa s-a supărat pe Armando și Ciprian

Lică din casa Mireasa s-a supărat pe Armando și Ciprian

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Mireasa de la Antena 1 ca să descoperi mai multe detalii despre concurenți!

Noii concurenți din casa Mireasa fac dezvăluiri neașteptate! Ce gest a făcut Lică... Lică din acasa Mireasa pare îndrăgostit! Pe cine a pus ochii: „E chiar tot ce aveam nevoie”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x