De la plapumă, la... plapumă! Lică și Andreia, schimb de impresii amoroase. Întrebări și răspunsuri în dragoste!

Lică și Andreia au parte de un schimb de impresii amoroase, într-un hamac. Iată ce au discutat cei doi.

Uneori, dragostea se lasă mult așteptată. În cazul lui Lică, mai întâi de toate întrebările și apoi, poate, iubirea.

Andreia i-a spus lui Lică ce bărbat își dorește să aibă alături de ea: "Să nu fie arogant, să nu fie agresiv și nu aș putea să stau cu un bărbat care nu știe să se integreze. Trebuie să fie sincer și să nu fie sufocant."

Curatenia, motiv de cearta în casa "Mireasa"! Ordinea și bunul simț. Alexandra pune punctul pe "I"​

Lică i-a mărturisit că își dorește o parteneră care să cunoască atât binele cât și răul. Nu își dorește o fată care a crescut în "puf", iar la greu să-l părăsească și vrea să fie înțelegătoare.

Concurenții Mireasa

Vasile Turnău

Vasile Turnău are 32 de ani, locuiește în București și de câțiva ani de zile are o afacere într-un complex comercial din oraș, care îi ocupă mare parte din zi. Toată lumea îi spune Lică, însă porecla sa ascunde un bărbat matur, care știe foarte bine ce își dorește de la viață și care intră în casa Mireasa cu gânduri de însurătoare.

În trecut, a avut o relație care s-a apropiat foarte mult de momentul nunții, însă lucrurile s-au complicat, iar cei doi nu s-au mai căsătorit.

Andreia

Andreia Matei are 23 de ani și este model. S-a născut în Bacău, însă în 2002 s-a mutat în Italia, împreună cu părinții ei. Andreea este o fire sensibilă, ancorată în emoțiile sale și își dorește să poată întemeia o familie alături de un bărbat brunet, cu barbă, fidel.

Un nou cuplu la Mireasa?! Ale și Ionuț, tot mai apropiați: ”Știi că o să fie palpitant, nu?”

Pentru mai multe detalii, urmăriți întregul material de mai sus din cadrul emisiunii Mireasa!

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Ultimele știri