Antena Căutare

Andreea și Cătălina, prima întâlnire cu băieții din casa "Mireasa"! Cum a decurs momentul și ce părere au mamele din casă

Cătalina și Andreea au intrat la întâlnirea cu băieții. Cum s-au descris fetele și cum a decurs întâlnirea fetelor cu concurenții.

Cătălina Stănescu de douăzeci și trei de ani, din Argeş a ieşit din ultima relaţie serioasă, în care a stat vreme de doi ani, din cauza incompatibilităţii.

Tânăra îşi doreşte alături de ea un bărbat sincer, inteligent, matur şi care să fie deschis să facă pasul cel mare către căsătorie.

Tensiune între Balanțe. Claudia și Andreea, primul conflict din casa Mireasa."Se sparge oglinda de răutate mică ce ești" |Video

Cătălina este operator recepție și este studentă la Management. Îi place dansul, iar ultima ei relație s-a terminat în urmă cu șapte luni, după doi ani de relație.

Concurenta este printre preferatele lui Radu. Tânăra susține că este pregățită să se căsătorească, dar și să aibă un copil.

Se înțelege cel mai bine cu doamna Ermina, care i-ar fi spus că este potrivită cu Mihai.

Andreea și Cătălina, prima întâlnire cu băieții din casa "Mireasa"!

Mamele au făcut repede instrucția fetelor pentru întâlnirea lor cu băieții.

Andreea a intrat si ea la întâlnirea cu băieții. Tânăra are vârsta de douăzeci de ani, este din Târgoviște și s-a descris ca fiind foarte vocală si sociabilă, dar asta după ce se acomodează.

Prima relație a durat un an și a încheiat-o în luna mai. Își dorește să se îndrăgostească, și vrea un băiat capabil, matur si sigur pe el.

Cum a decurs întâlnirea fetelor cu concurenții din casa Mireasa, vedeți, accesând clipul video de mai sus, difuzat la "Mireasa".

Tensiune între Balanțe. Claudia și Andreea, primul conflict din casa Mireasa."Se sparge oglinda de răutate mică ce ... Lorena și Andra, două personalități diferite Cum le-au catalogat concurenții pe cele două fete. "Vreau o fată cumin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x