Live acumFilm: Joc periculos
Prime Time 20:00Chefi la cutite

Mădălina și Radu de la Mireasa au gândurile de plecare. Mama concurentei și sora băiatului au intervenit telefonic

După ce Mădălina a primit o scrisoare de la susținătoarele sale, în care era avertizată că Radu s-a înscris în competiția "Mireasa" cu gândul de a își achita datoriile, sora acestuia a intervenit telefonic.

Mama Mădălinei, reacție după scrisoare primită de fiica sa

Crina i-a luat apărarea fratelui său, despre care a spus că muncește de mic pentru a-și câștiga pâinea și că scopul lui nu este să câștige marele premiu.

”M-a afectat scrisoarea de ieri primită de Mădălina. Radu nu a venit pentru bani. El a plecat cu gândul să-și găsească fericirea. El a lucrat de mic, și-a câștigat singur pâinea. Nu s-a dus acolo să câștige bani ca să-și plătească datoria”, a spus aceasta.

De asemenea, fiica doamnei Ana și-a spus părerea despre aleasa lui Radu.

”Mădălina este o fată super ok. O iubim”, a declarat Crina, care a afirmat faptul că-și va susține familia indiferent de parcursul lor în show-ul matrimonial.

”În ciuda tuturor bârfelor, scrisoriilor pe care le-ați primit, vreau să vă spun că datoriile nu vi le plătește nimeni. Noi vă susținem în continuare până la sfârșit.

E decizia lor dacă vor să plece. În ciuda a tot ceea ce s-a spus, eu sunt foarte supărată. Asta este, lumea știți cum este”, a mai afirmat sora lui Radu, făcând referire la dorința celor doi de a ieși din concurs.

Iată momentul în care Mădălina și Radu de la Mireasă au spus că vor să plece acasă:

Mama Mădălinei, reacție după scrisoare primită de fiica sa

Mama Mădălinei și-a spus părerea despre avertizarea primită de fiica sa. Doamna Mariana a ținut să menționeze că îl place pe Radu și că susține cuplul lor.

”Vreau să felicit acești doi tineri minunați. Radu, eu te apreciez foarte mult. Îmi place comportamentul tău față de Mădălina”, a spus ea.

De asemenea, ea a subliniat faptul că mesajul primit a fost trimis de susținătorii altui concurent.

Vezi declarațiile complete ale doamnei Mariana și ale Crinei:

Video