Antena Căutare

Mădălina și Radu de la ”Mireasa” s-au logodit. Cum a reacționat mama concurentului, doamna Ana

Radu și Mădălina au trecut într-o altă etapă a relației lor. Băiatul s-a așezat, de față cu toți concurenții, în genunchi și întregul moment a emoționat-o până la lacrimi pe doamna Ana.

Radu Bobelică și Mădălina Buzatu, fotografiati inainte de logodna din casa Mireasa
Radu și Mădălina s-au logodit în casa ”Mireasa”

”Iubirea mea, aș vrea să încep prin a-ți spune că ești tot. Mai mult decât mi-am imaginat vreodată. (...) Mă voi strădui să te fac fericită din toate punctele de vedere. Chiar te iubesc”, i-a spus Radu.

Imediat a îngenunchiat și a pus întrebarea mult așteptată ”Vrei să fii logodnica mea?”, a întrebat-o băiatul, iar Mădălina a răspuns un ”DA” clar.

”Vai, ce surpriză! Ioooi băiete, n-am cuvinte”, a zis și doamna Ana, care nu a putut să-și stăpânească lacrimile.

Inelul primit de fată are o poveste specială. Bijuteria a ajuns la Radu prin intermediul unor susținători care s-au regăsit în povestea de cuplu a celor doi concurenți.

”A ajuns la mine din partea a două persoane foarte dragi. Au fost atât alături de mine, cât și de Mădălina în ceea ce privește formatul Mireasa.

Inelul a sosit acum câteva zile însoțit de un buchet de flori și un mesaj. Melodia a fost aleasă de cele două persoane”, a afirmat Radu.

Vezi întregul moment în videoclipul atașat:

Cine este și cum arată Alex, noul concurent din casa ”Mireasa”... Ștefania de la Mireasa, confidențe în miez de noapte. Ce le-a spus fetelor despre Mihai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x