Antena Căutare

Mama lui Ciprian a izbucnit în plâns, din cauza Ellei! Cuvintele concurentei au fost ca un cuțit în inimă: „Nu mă așteptam la așa ceva de la tine”

Treburile gospodărești din casa "Mireasa" continuă să stârnească reacții emoționale. De la o simplă ciorbă de salată, Ella Stoleriu a început să plângă.

„Nu sunt eu când mi-e foame”, a încercat să glumească Ella Stoleriu, însă răul fusese deja făcut. Umilită, Mihaela Damian, mama lui Cirprian, a ieșit din living-ul casei Mireasa în lacrimi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Întreg momentul, în materialul video de mai sus, din Mireasa.

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasă și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral transmise pe TV: antenaplay.ro/mireasa.

Armando, ce le-ai făcut! Două concurente din casa Mireasa au pus ochii pe el: „M-a luat în brațe, în prosop!”... Surpriză de proporții pentru Florin! Elly și Cristian Şonea, îndrăgitul cuplu de la „Mireasă pentru fiul meu”, i-au tran...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x