Antena Căutare

Maria Roman de la Mireasa, detalii despre botezul copilului și cum se descurcă în rolul de mamă. Cine o ajută și ce a precizat

Maria Roman, cunoscută anterior ca participantă la emisiunea "Mireasa," a intrat în rândul mamelor acum o lună.

Maria Roman de la Mireasa, detalii despre botezul copilului și cum se descurcă în rolul de mamă. Cine o ajută și ce a precizat
Maria Roman de la Mireasa, detalii despre botezul copilului și cum se descurcă în rolul de mamă. Cine o ajută și ce a precizat | Antena 1

Alături de soțul ei, ea a devenit părinte pentru prima dată, bucurându-se din plin de noua lor viață alături de băiețelul lor, care a sosit în momentul potrivit pentru a completa familia. Într-un interviu acordat pentru Spynews.ro, Maria Roman împărtășește cum se simte în rolul de mamă și cum a gestionat această tranziție, inclusiv ajutorul pe care îl primește și pregătirile pentru botez.

Maria Roman de la Mireasa, detalii despre botezul copilului și cum se descurcă în rolul de mamă. Cine o ajută și ce a precizat

Fosta concurentă de la Mireasa recunoaște că este extrem de atașată de micuțul ei și, deși are sprijinul mamei sale, care o asistă, încearcă să se implice cât mai mult în îngrijirea lui. Chiar dacă noapțile nedormite sunt deja o realitate, atât ea, cât și soțul ei se străduiesc să se ocupe de copil. Maria înțelege importanța odihnei soțului ei, dat fiind că acesta trebuie să meargă la muncă în ziua următoare.

”Iți intri clar în acest rol fără să ai prea mult timp de gândire, trebuie. M-am acomodat foarte rapid cu micuțul, încă din spital, a dormit cu mine în salon. Am ajutoare, e mama la noi, însă sunt puțin cam obsedată cu bebelușul, mă ajută la curățenie, dar bebele nu prea i-l dau, e încă mic”, a declarat ea pentru sursa de mai sus.

Cu toate acestea, vedeta apreciază implicarea deplină a soțului în creșterea copilului și se simte norocoasă în acest sens.

”Nu dormi, dar te obișnuiești, se obinuiește corpul, la primul sunet imediat mă trezesc. Tăticul e mai epuizat, cum și lucrează, nu-l trezesc de multe ori pe noapte că mi-e milă de el, doar când e voie. E foarte implicat însă, nu am ce să-i reproșez, e mai bine decât mă așteptam. Băiețelul e foarte cuminte, chiar sunt o mamă norocoasă”, a mai zis ea.

În ceea ce privește botezul bebelușului, Maria Roman dezvăluie că acest eveniment va avea loc în luna octombrie, dar va fi restrâns, menținând un cadru intim.

”Am zis că botezul va fi probabil în octombrie, când toată lumea va vrea să vină, dar nu o să fac vreo petrecere mare, nici la nuntă nu m-am gândit încă, nu prea vreau să fac petreceri mari. Nu vreau nici nuntă mare, mi-aș dori ceva așa mai restrâns, ca și în afară, ceva mai elegant”, a mai spus fosta concurentă de la Mireasa.

Referitor la nunta cu soțul ei, petrecerea și ceremonia religioasă, ea își dorește o celebrare discretă și cochetă, inspirată din stilul evenimentelor similare din afara țării.

Citește și: Maria Roman de la Mireasa, pregătită să devină mamă în orice moment. Și-a pozat burtica de gravidă la piscină

Cine este Maria Roman de la Mireasa sezon 3

Maria are 28 de ani și în 2021 a participat la emisiunea Mireasa. De meserie, tânăra este asistent stomatologic și locuiește în Maramureș.

Citește și: Maria Roman de la Mireasa, imagine adorabilă cu bebelușul ei. Cât de frumos este micuțul și ce a transmis fosta concurentă

„Am 26 de ani și vin din Maramureș. Sunt asistentă la un cabinet stomatologic. O cunoștință mi-a spus despre emisiune și m-a întrebat dacă mi-aș dori să particip”, a spus Maria Roman la Mireasa 2021.

La acel moment, ea se descria drept o femeie pretențioasă pentru că trecuse deja prin multe: abuz emoțional, violență fizică, infidelitate. Tânăra spunea că e sensibilă și că este pregătită să se căsătorească și să aibă copii.

În casa sezonului 3 Mireasa, Maria Roman l-a întâlnit pe Liviu Olteanu. Povestea lor de dragoste a avut urcușuri și coborâșuri. Cei doi au trecut prin momente dificile în relația lor, însă acest lucru nu a reprezentat un obstacol. Astfel, aceștia au ajuns să se căsătorească în Marea Finală a show-ului matrimonial.

Mireasa sezonul 7. Maria și Antonio, decizie importantă pentru viitorul lor. Ce vor face în curând... Mireasa sezonul 8, 2 octombrie 2023. Încălcare gravă a regulamentului făcută de Liviu. Ce sancțiuni au existat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x