Antena Căutare

Maria Roman, ținuta elegantă la ceas de seară. Cum s-a pozat fosta concurentă Mireasa

Maria Roman este una dintre cele mai urmărite concurente din sezonul 4 Mireasa. Aceasta a câștigat marele premiu al competiției alături de Liviu, dar ulterior au divorțat.

Maria Roman, ținuta elegantă la ceas de seară. Cum s-a pozat fosta concurentă Mireasa
Maria Roman, încă Olteanu, este asistentă într-un cabinet stomatologic din Maramureș și are 27 de ani | Antena 1

Acum, tânăra este din ce în ce mai prezentă pe rețelele sociale și își etalează cele mai frumoase ținute. Tânăra se poate mândri cu un trup de invidiat. Aceasta a apelat recent la un implant mamar, iar acum își pune bustul în evidență cu bluze decoltate.

Maria Roman, ținuta elegantă la ceas de seară

Maria de la Mireasa sezon 3 este una dintre cele mai atrăgătoare și apreciate concurente din istoria show-ului matrimonial. Tânăra s-a operat în Turcia la nas și la bust, iar acum își încântă fanii cu apariții surprinzătoare.


INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările


Maria este în plin proces de divorț cu Liviu, iar acuzațiile pe care aceasta i le aduce sunt destul de grave. De altfel, femeia a mai declarat și că ea a încercat în repetate rânduri să salveze căsnicia, dar că după încasarea premiului, Liviu i-ar fi spus să plece definitiv. Liviu Olteanu, soțul Mariei Roman, mireasa celui de-al treilea sezon al emisiunii cu același nume, a dezmințit acuzațiile aduse de soția sa, cu care este în prezent în mijlocul divorțului.

Invitat în emisiunea Acces Direct, la rândul său, Liviu Olteanu a dezmințit toate acuzațiile aduse de viitoarea fostă soție, spunând că pe el îl știe multă lume și că nu a fost violent niciodată cu nimeni, mai puțin cu ea.

Totodată, el a precizat că a avut același comportament față de ea cum l-a avut și pe parcursul emisiunii.

Cine este Maria, fosta concurentă de la Mireasa sezon 3

Maria Roman, încă Olteanu, este asistentă într-un cabinet stomatologic din Maramureș și are 27 de ani. Concurenta spunea, la începutul sezonului 3, că se consideră o femeie pretențioasă.

„Am 26 de ani și vin din Maramureș. Sunt asistentă la un cabinet stomatologic. O cunoștință mi-a spus despre emisiune și m-a întrebat dacă mi-aș dori să particip”, a spus Maria la intrarea în competiția Mireasa.

Ea spunea că este pregătită să se căsătorească și să aibă copii. Despre viitorul soț spunea că i-ar plăcea să fie înalt, pentru că ea are 1.70 și e deranjant dacă bărbatul e mai mic la înălțime decât ea. Acesta ar trebui să fie îngrijit, îi plac mai mult bruneții, dar nu excludea nici șatenii.

Mireasa 2022, sezonul 5. Ce fată a fost eliminată din competiție și cine sunt favoriții publicului... Mireasa 2022, sezonul 5. Gabriela Cristea prezintă azi emisiunea Mireasa. Cum a apărut îmbrăcată în emisia live...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x