Antena Căutare

Maria și Antonio, câștigătorii Mireasa 7, le-au dat de înțeles fanilor că s-au despărțit. Ce mesaje au transmis cei doi

Maria și Antonio, câștigătorii sezonului 7 Mireasa, și-au pus pe gânduri susținătorii. Cei doi și-au șters fotografiile de cuplu din mediul online și au publicat citate de suferință, iar fanii cred că este vorba despre o despărțire.

Maria și Antonio Galerie
Maria și Antonio, câștigătorii Mireasa 7, le-au dat de înțeles fanilor ca s-au despărțit | Antena 1

Maria și Antonio nu au spus clar dacă mai sunt împreună sau nu. Totuși, cei doi și-au pus pe gânduri fanii după ce pe conturile lor de Instagram au rămas numai câte 5 fotografii de fiecare și niciuna de cuplu.

Cei doi au transmis mesaje care dau de înțeles că suferă după o despărțire.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Maria și Antonio, imaginea care le-a atras atenția fanilor. Ipostaza tandră în care s-au fotografiat cei doi

Ce au postat Maria și Antonio de la Mireasa 7 după ce fanii au spus că s-au despărțit

Articolul continuă după reclamă

„Nu aștepta nimic de la alții. E mai bine să fii surprins decât dezamăgit. Iartă-ți momentele în care ai fost orb și ai lăsat ca unii oameni să-ți facă rău. Nu e vina ta. Deseori, inimile bune nu văd răul”, sunt citatele postate de Maria.

„Dragostea ne dă aripile cu care să ne prăbușim”, a fost mesajul postat de Antonio pe Instagram.

Totuși, până la confirmarea sau infirmarea zvonurilor, fanii rămân rezervați cu privire la statusul căsniciei celor doi.

Imediat cum câștigătorii sezonului 7 Mireasa vor face declarații concrete, fanii emisiunii le vor putea citi pe a1.ro.

Ce scrie în regulamentul Mireasa despre premiul în bani al emisunii. Condiția pe care trebuie să o îndeplinească câștigătorii sezonului 7 pentru a primi 40.000 de euro

Maria și Antonio au împlinit pe 10 octombrie 2023 3 luni de căsnicie. Pentru a primi premiul în bani, câștigătorii Mireasa trebuie să demonstreze că sunt împreună timp de 6 luni.

Potrivit regulamentului emisiunii Mireasa, înmanarea premiului în valoare totală brută de 40.000 (patruzecidemii) euro se va face în termenul de maxim 187 de zile de la dată difuzării Finalei. Înmânarea premiului se va face în baza și cu condiția prezentării în original a certificatului de căsătorie, ca dovadă a faptului că cei doi sunt în continuare căsătoriți.

Pentru a intra în posesia premiului, conurentii finaliști vor realiza și vor transmite, la solicitarea Organizatorului, în scopul prezentării în Emisiune și în toate mediile de comunicare a conținutului Emisiunii, materiale audio-video și foto înregistrate sau realizate de aceștia după încheierea Emisiunii pentru a reflecta viața de cuplu sau momentele trăite împreună pe o durata totală de 6 luni de la data difuzării ultimei ediții a Emisiunii în care au participat.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Care este statusul căsniciei Sabrinei și a lui Dima. Cum sunt cei doi în prezent

Maria şi Antonio sunt câştigătorii celui de-al şaptelea sezon Mireasa

Maria și Antonio sunt câștigătorii sezonului 7 Mireasa. Cei doi au spus „DA” în fața primarului, în Finala Mireasa de pe 10 iulie 2023.

Cei doi și-au făcut jurăminte emoționante înainte să semneze certificatul de căsătorie.

„N-am să-ți promit pentru totdeauna, însă îmi doresc să te iubesc cât ne permite viața”, a spus Maria.

„Când am fost în cele mai urâte ipostaze tu ai fost lângă mine. Uneori mă gândesc că ești prea bună pentru mine. Îți jur că te voi respecta, te voi înțelege și voi fi sincer și corect toată viața”, a spus Antonio.

Maria și Antonio au intrat în competiția Mireasa pe data de 8 martie 2023, cu 2 luni mai târziu față de debutul sezonului 7. Intrarea lor în același timp în casă i-a făcut să se apropie.

Maria și Antonio s-au declarat pentru prima dată un cuplu pe 6 aprilie, după ce s-au sărutat pe canapea. Cei doi erau de câteva zile în tatonări, însă spuneau că și-ar dori să se sărute în ploaie, dar nu au mai așteptat acest fenomen meteo. Lucrurile nu au mers bine între ei. Irina, prietena amândurora atunci, era permanent prezentă în discuțiile lor de cuplu, iar în emisiune s-a pus problema unei atracții venite din partea Irinei pentru Antonio, lucru negat de toți cei trei implicați. O conversație între Zain și Maria l-a făcut pe Antonio să critice dubla măsură și să aducă în discuție despărțirea de iubită. Separarea s-a produs pe 14 aprilie când Antonio concluziona: „Dacă tu ceri ceva și nu poți să oferi, atunci avem o problemă! Acțiunile fiecăruia vor vorbi în continuare”.

Când casa Mireasa s-a împărțit în două pentru o săptămână: casa cuplurilor și casa celor singuri a fost momentul în care Maria și Antonio au ales să se apropie unul de celălalt din nou. Fata, care a mărturisit că la începutul parcursului ei în competiție nu reușea să se simtă în largul ei din cauza camerelor, i-a permis lui Antonio să o cunoască mai bine, iar la finalul lunii mai cei doi s-au sărutat în ploaie.

Cererea în căsătorie a fost una spontană, în lanul de lavandă. Băiatul s-a așezat în genunchi în fața Mariei și i-a oferit un inel improvizat, confecționat din lavandă, iar fetei nu i-a venit să creadă.

După momentele grele pe care le-au traversat împreună, Maria și Antonio au decis să se căsătorească în Finala sezonului 7 Mireasa.

Mireasa sezonul 8, 23 octombrie 2023. Cine este Andy, noul concurent. Tânărul a venit tocmai din Italia... Cum se recuperează Gabriela de la Mireasa 6 după naștere. Fosta soție a lui Valentin și-a dezvăluit secretul pentru a ar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 15 iulie 2024. Cortina a căzut și ispitele feminine au apărut de pe ecran, direct în fața băieților
Insula Iubirii Sezonul 8, 15 iulie 2024. Cortina a căzut și ispitele feminine au apărut de pe ecran, direct în fața băieților Luni, 15.07.2024, 23:40
Citește și
x