Antena Căutare

Mesajul lui Hatice după Finala Mireasa. Ce a avut de transmis pe internet: ”Și muriți, muriți”

După Finala Mireasa, Hatice a postat mai multe imagini în social media. La descrierea uneia dintre ele a avut un text care i-a intrigat pe mulți.

colaj de imagini cu hatice si mihai in finala mireasa sezon 7 Galerie
După Finala Mireasa, Hatice a postat mai multe imagini în social media. La descrierea uneia dintre ele a avut un text care i-a intrigat pe mulți. | Antena 1

Sezonul 7 Mireasa a ajuns la final. Cinci cupluri s-au cununat civil în Marea Finală, dar doar unul a câștigat premiul de 40.000 de euro.

Maria și Antonio au reușit să convingă publicul că merită să fie mirii sezonului. Pe locul doi s-a clasat perechea Hatice- Mihai. A fost o diferență foarte mică între cele două cupluri.

Citește și: Finala Mireasa sezon 7, 10 iulie. Ce au postat Mihai și Hatice după ce au pierdut la mustață marele premiu

Mesajul lui Hatice după Finala Mireasa. Ce a avut de transmis pe internet: ”Și muriți, muriți”

După ce au ajuns acasă, Hatice și Mihai au postat mai multe imagini în social media. În timp ce finalistul a ales să publice în feed-ul său de Instagram o imagine cu mireasa lui, Hatice a postat două imagini care îi arată împreună.

La cea în care poartă rochie de mireasă, fata a pus o descriere care a creat indignare printre fanii show-ului matrimonial de la Antena 1.

”Și muriți, muriți, ca noi nu o să fiți !!! Fetele mele va iubim!!!! ❤️Amazoanele lui Mihai, Team Mihai , H&M, H&H ❤️”, a notat ea. Nu a specificat însă la cine se referă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cum a început povestea de dragoste dintre Mihai și Hatice de la Mireasa sezon 7

Hatice a fost inițial contrariată și deranjată de afirmațiile lui Mihai, care a spus în filmulețul de prezentare că își dorește o femeie pe care să o domine, care să țină capul în pământ.

Ulterior, au mai existat clinciuri între cei doi și, în mod neașteptat, fata și-a arătat interesul pentru tânăr. Deși Mihai părea că o place, continua să o judece pentru trecutul ei.

Băiatul chiar a afirmat că femei ca Hatice a mai avut alături și că au fost simple aventuri. Deși deranjată, fata părea să nu poată sta departe de concurentul Mireasa.

Curând, Mihai și-a dat voie să facă ce simte și au format un cuplu. Momentele tensionate nu au lipsit, însă în ciuda tuturor piedicilor, ei nu au renunțat unul la altul.

Au mai adus în discuție cuvântul ”despărțire”, dar nu au putut să meargă mai departe. O singură dată, tensiunile dintre ei au culminat cu o scurtă separare, care a adus lacrimi pe obrajii amândoi.

Citește și: Finala Mireasa sezon 7, 10 iulie. Simona Gherghe a strălucit într-o rochie roz. Imagini cu ținuta prezentatoarei

Asta i-a făcut mai puternici și momentele de vulnerabilitate le-au demonstrat că sentimentele lor sunt puternice și sincere. Nici măcar atunci când a aflat de trecutul tumultos al iubitului său, care a avut relații cu mai multe femei în același timp ce îl și susțineau financiar, nu a făcut-o pe Hatice să pună stop relației.

La scurt timp, cei doi s-au logodit. Mihai și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe Hatice. Totul a fost de poveste, iar adrenalina a atins cote maxime căci logodna a avut loc după ce au sărit împreună cu parașuta.

Primul care a ajuns la sol a fost Mihai și, înarmat cu un buchet de flori și inelul de logodnă, a îngenunchiat în fața lui Hatice în momentul în care aceasta i s-a alăturat. Răspunsul a fost un ”DA” hotărât.

Mireasa, sezon 7. Maria, imagini emoționante cu fiul ei, la scurt timp dupa ce ea și Antonio au câștigat marele premiu... Ce a postat Cătălina la scurt timp după Marea Finală. Ipostaza în care s-a fotografiat cu soțul Vlad de la Mireasa 7...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x