Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Mireasa 2020. Denisa a fost eliminată din casa „Mireasa”! Cum a reacționat Cătălin

Veste complet neașteptată, în sezonul 2 al emisiunii „Mireasa”, de la Antena 1! Denisa a părăsit competiția, iar Cătălin a avut o reacție emoționantă.

În urma voturilor, telespectatorii au decis că a venit momentul ca Denisa să părăsească definitiv casa „Mireasa”, de la Antena 1.

Emoțiile au fost uriașe! La eliminare au fost propuse Claudia și Denisa, dar se pare că balanța a atârnat pentru aceasta din urmă.

Denisa a părăsit competiția „Mireasa”, sezonul 2

A fost un moment extrem de dificil nu doar pentru concurentele din casa „Mireasa” de la Antena 1, ci mai ales pentru Cătălin, tânărul împreună cu care tânăra a format un cuplu fericit în ultima perioadă.

Pentru cei care nu știu, lovitura este una grea pentru Cătălin, căci concurentul din casa „Mireasa” a mai trăit printr-o experiență similară în trecut. De data aceasta, cei doi îndrăgostiți și-au promis că după eliminare, cel eliminat își va aștepta jumătatea perfectă în afara competiției, pentru a continua relația.

Ce alte detalii incredibile au mai ieșit la iveală despre concurenți? Află totul urmărind clipul video de mai sus din casa „Mireasa”.