Căutare Live

Mireasa 2020. Denisa a fost eliminată din casa „Mireasa”! Cum a reacționat Cătălin

Veste complet neașteptată, în sezonul 2 al emisiunii „Mireasa”, de la Antena 1! Denisa a părăsit competiția, iar Cătălin a avut o reacție emoționantă.

În urma voturilor, telespectatorii au decis că a venit momentul ca Denisa să părăsească definitiv casa „Mireasa”, de la Antena 1.

Emoțiile au fost uriașe! La eliminare au fost propuse Claudia și Denisa, dar se pare că balanța a atârnat pentru aceasta din urmă.

Denisa a părăsit competiția „Mireasa”, sezonul 2

A fost un moment extrem de dificil nu doar pentru concurentele din casa „Mireasa” de la Antena 1, ci mai ales pentru Cătălin, tânărul împreună cu care tânăra a format un cuplu fericit în ultima perioadă.

Pentru cei care nu știu, lovitura este una grea pentru Cătălin, căci concurentul din casa „Mireasa” a mai trăit printr-o experiență similară în trecut. De data aceasta, cei doi îndrăgostiți și-au promis că după eliminare, cel eliminat își va aștepta jumătatea perfectă în afara competiției, pentru a continua relația.

Ce alte detalii incredibile au mai ieșit la iveală despre concurenți? Află totul urmărind clipul video de mai sus din casa „Mireasa”.

Mireasa 2020. Andra și David din casa „Mireasa”, anunț important! Ce se întâmplă cu cei doi... Mireasa 2020, sezon 2. După eliminarea Denisei, doamna Ana a părăsit competiția și fata a rămas în casă...
Lecții karmice pentru fiecare zodie. Ce semne îți transmit astrele
Experiențele anilor anteriori vin ca lecții karmice pentru fiecare zodie. Acestea trebuie...
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 octombrie 2022 spune că nativii din zodiac au parte de un început de...
Ultimele știri
x