Mireasa 2020, sezon 2. Alexandra, luată la întrebări în direct. Care este adevăratul motiv pentru care a plâns foarte mult

Alexandra a plâns mai mult de jumătate de zi, iar acest lucru i-a atras atenția Simonei Gherghe.

Alexandra, adevăratul motiv pentru care a plâns foarte mult

Antena 1

În emisiunea de azi, Alexandra a apărut în platou tristă, iar dacă la început a invocat o durere de cap, adevăratul motiv a fost altul.

Se pare că mărul discordiei a fost o pensulă de machiaj. Claudia a mers și i-a împrumutat ceea ce avea nevoie pentru a se machia, iar Alexandra și-a dat seama că de fapt Andreea i-a reproșat că îi folosește ustensilele de machiaj.

Andreea a clarificat lucrurile și i-a explicat Alexandrei că tocmai își spălase instrumentele pe care le folosește atunci când se machiază și nu dorea ca cineva să i le mai folosească.

Simona Gherghe i-a spus că acesta nu este un motiv real de supărare, că atunci când are un subiect de discutat trebuie să-l spună și să nu mai plângă atât de mult din cauza unor lucruri materiale, care până la urmă nici nu contează.

Citește și: Mireasa 2020, sezon 2. Cine este și cum arată Alexandra, noua concurentă

Alexandra a intrat în casa Mireasa înainte de Revelion

Casa Mireasa a primit înainte de Revelion noi concurenți. Trei fete, Carina, Andreea și Alexandra au pășit emoționate în competiția matrimonială.

Alexandra are 23 de ani și a intrat în casa Mireasa pentru a-și găsi sufletul pereche.

”Scopul meu este să-mi găsesc sufletul pereche. Am încercat până acum, dar nu a mers. Consider că este o vârstă potrivită pentru căsătorie (n.r. 23 ani).”, a spus ea atunci când a intrat în competiție.

Ultimele știri