Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Alexandru și Bianca, dans de față cu Mihai

La petrecerea din gală, Bianca și Alexandru au dansat, iar mișcările au fost puțin mai apropiate decât în mod normal.

Alexandru și Bianca, dans de față cu Mihai Galerie
Bianca și Alexandru au dansat împreună, iar Mihai a fost de față | Antena 1

Bianca și Alexandru au dansat împreună, iar Mihai a fost de față. Scena a fost privită cu ochi critici de Mihai. Acesta a spus că pe el l-a deranjat pentru că au o relație destul de apropiată și nu trebuia să facă acest lucru.

Bianca și Mihai sunt într-o relație de cunoaștere și se pare că acest lucru l-a deranjat cel mai mult pe concurentul care își dorește să o cunoască mai bine pe concurentă.

Mihai a declarat că a fost deranjat de situație și nu dezamăgit.

Bianca a spus imediat după petrecere că se simte vinovată față de Mihai și că trebuie să discute neapărat cu el. Din partea lui Alexandru, lucrurile au stat exact invers. Acesta a spus că pe el nu l-a deranjat nimic, iar în clipa aceea a fost un simplu dans.

Și părerile mamelor din casa Mireasa sunt împărțite. În timp ce doamna Mia a spus că a fost un moment frumos, doamna Hermina a declarat că din punctul ei de vedere, dansul a fost o lipsă de respect din partea lui Alexandru față de Mihai.

Mireasa 2020, sezon 2. Ce s-a întâmplat cu Denisa și Cătălin după plecarea concurentului din casă... Mireasa 2020, sezon 2. Ștefan și Alexandru, discuții în contradictoriu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x