Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Andra și David nu mai formează un cuplu

După 10 zile de logodnă, Andra și David au pus punct relației lor. 

Andra și David s-au certat rău ieri în emisiune, iar tensiunile dintre ei au atins cote maxime.

Cei doi s-au despărțit, nu și-au mai vorbit deloc, iar Andra a spus că vrea să plece acasă. Azi, situația s-a schimbat, iar David nu mai înțelege nimic și nu mai știe cum să procedeze cu iubita sa.

David spune că Andra are prea multe stări proaste, că el a fost mereu alături de ea, doar că are și el nevoie de afecțiune.

Tensiunile dintre Andra și David au continuat și azi în emisia live. David nu vrea să mai discute și crede că iubita lui vrea să plece acasă, Andra spune că ea a încercat să-l apropie din nou pe David, dar acesta a refuzat să discute.

Marea finală vine cu pași repezi, iar cei doi nu mai formează pentru moment un cuplu.

Cum a cerut-o David în căsătorie pe Andra

David a pus la punct o cină romantică în cele mai mici detalii. Toți concurenții i-au implicat, iar Andra și David au avut parte de momente cu adevărat speciale.

În timpul cinei romantice, Andra și David și-au spus de multe ori cât de mult se iubesc. Cei doi și-au promis că nu vor uita niciodată aniversarea celor trei luni de relație.

Mai apoi, David a pus la punct o farsă și a ceru-o pe Andra în căsătorie în direct.

Andra a avut parte de surpriză după surpriză și abia și-a putut stăpâni lacrimile. Chiar și atunci când au fost difuzate imagini de la cina celor doi, Andra a plâns. Mama concurentei a sunat în direct și i-a felicitat pe cei doi pentru relația frumoasă pe care o au.

Mireasa 2020, sezon 2. Imagini dramatice de la accidentul Biancăi... Mireasa, Gala din 13 februarie 2021. Mihai a dat cărțile pe față. E sau nu îndrăgostit de Bianca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia Miercuri, 17.07.2024, 23:53
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x