Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Cătălina Stănescu și-a făcut o intervenție estetică la nivelul feței. Cum arată acum

Cătălina Stănescu, fosta concurentă de la Mireasa sezon 2, și-a făcut o intervenție estetică și arată diferit acum.

colaj de imagini cu catalina stanescu de la mireasa Galerie
Cătălina Stănescu, fosta concurentă de la Mireasa sezon 2, și-a făcut o intervenție estetică și arată diferit acum | Antena 1

Tânăra a ales să își injecteze acid hialuronic în buze, iar noul său look pare să fie pe placul Cătălinei. Pe rețelele de socializare, ea postează multe imagini în care-și arată ”îmbunătățirile”.

Ea a fost prezentă la Mireasa: Urzeala Soacrelor, de la Antena Stars, unde a avut un blind-date cu David. Cum a decurs poți urmări în materialul video atașat.

Cine este Cătălina Stănescu

Cătălina Stănescu are 23 de ani, este din Argeș și una dintre cele mai apreciate concurente de la Mireasa. Brunetă, tunsă scurt și cu un corp de invidiat, tânăra le-a impresionat pe mamele din sezonul 2.

La vremea respectivă, Cătălina era studentă la Management și lucra ca operator recepție. Ea spera să aibă mai mult noroc în dragoste decât în afara show-ului matrimonial, însă norocul nu i-a surâs.

Citește și: Primele impresii ale Cătălinei după eliminarea din competiția Mireasa

Cătălina Stănescu a fost eliminată după doar câteva săptămâni în casa Mireasa sezon 2.

Ultima apariție TV a Cătălinei Stănescu a fost în Marea Finală a sezonului 2, când a purtat o rochie lungă, cu decolteu adânc. Dacă bustul ei a fost scos în evidență, tăieturile din lateral ale piesei vestimentare au lăsat la vedere și zone pe care alte femei nu ar avea curajul să le afișeze. Dar nu este cazul tinerei pentru că este posesoarea unui corp de invidiat.

Lacrimi după eliminarea Cătălinei de la Mireasa sezon 2

Vestea eliminării Cătălinei Stănescu de la Mireasa sezon 2 a provocat multă tristețe în casă, iar concurenții au reușit cu greu să-și rețină lacrimile.

La testimoniale, tânăra afirma că a simțit faptul că va pleca din casa Mireasa.

”Eu încă de ieri am avut un presentiment. Le tot ziceam fetelor să spălăm hainele, mă gândeam să-mi adun pantofii. Rolul meu nu prea exista, nu eram cu cineva. Dar așteptam”, afirma Cătălina după eliminare.

Citește și: Cătălina, ironii la adresa Claudiei pe tema nominalizărilor. Concurenta a fost deranjată de discuția ”rivalei” cu doamna Mia

Întrebată dacă este dezamăgită de susținătorii săi ea a spus: ”Nu neapărat, a fost decizia lor dacă au vrut să mă voteze sau nu. Oricum, le mulțumesc tuturor că m-au votat până acum și până acum am fost în TOP.

Mireasa 2021, sezonul 3. Doamna Malvina are nemulțumiri la adresa lui Ruxi... Mireasa 2021, sezonul 3. Liviu și Blaze au avut o discuție tensionată. Și-au aruncat cuvinte grele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x