Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Ce părere au cuplurile din casa Mireasa despre relațiile intime înainte de căsătorie

Simona Gherghe a vrut să afle părerile concurențiile despre relațiile intime dintre parteneri înainte de căsătorie.

Relațiile intime înainte de căsătorie sunt sau nu importante? Galerie
Simona Gherghe a vrut să afle părerile concurențiile despre relațiile intime dintre parteneri înainte de căsătorie | Antena 1

Pentru că în trecut, concurenții din casa Mireasa au beneficiat de două ore libere din partea echipei de producție, timp în care nu au fost filmați sau înregistrați, David a fost nemulțumit din cauza faptului că Andra se afla într-o perioadă delicată a lunii și nu au putut să-și ducă relația la un alt nivel.

Nu la fel au gândit și ceilalți din casa Mireasa. Radu și Mădălina au spus că ei nu s-ar fi simțit în largul lor să întrețină relații intime în casă.

Alexandru a spus că relațiile intime sunt un lucru important în cuplu, dar nu și cel mai important. La fel gândește și Andreea.

Mihai și Bianca și-au exprimt și ei părerea. Au spus că este important, dar că nu ar duce relația lor la acest nivel în casa Mireasa.

Andra a declarat că este un aspect important, dar nu atât de important încât să se despartă de partener dacă nu există chimie. David a spus că acest pas este important pentru cunoaștere și dacă s-ar putea face, nu trebuie ratat. Potrivit concurentului, atunci când nu există compatibilitate în dormitor, partenerii ajung la despărțire.

Claudia a declarat că ea s-ar căsători și fără relații intime, la fel și Adelin.

Mireasa 2020, sezon 2. Andreea și Alexandru au sărbătorit o lună de relație... Mireasa 2020, sezon 2. Ștefania, acuzată de rele intenții. Mihai: „Nu sunt pregătit să încep o nouă relație aici, în cas...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x