Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Ce s-a întâmplat cu Denisa și Cătălin după plecarea concurentului din casă

Cătălin și doamna Geta au fost eliminați sâmbătă din casa Mireasa, în gală. Nimeni nu se aștepta să fie eliminări și în rândul băieților.

Ce s-a întâmplat cu Denisa și Cătălin după plecarea concurentului din casa Mireasa Galerie
Cătălin și doamna Geta au fost eliminați sâmbătă din casa Mireasa, în gala | Antena 1

Rugăciunile doamnei Geta au fost ascultate, iar sărbătorile le va petrece acasă, la Brăila, alături de familie. Cătălin a fost și el extrem de fericit când a aflat că va pleca acasă, la iubita sa.

În timpul emisiunii de azi, concurenții din casa Miresa, împreună cu Simona Gherghe au intrat prin video call cu Denisa, Cătălin și doamna Geta. Iubita lui Cătălin a spus că a urmărit gala de sâmbătă și că a avut o mare surpriză când a aflat că sunt eliminări în rândul băieților.

Chiar dacă nu s-au întâlnit în ziua în care Cătălin a ajuns acasă, Denisa și iubitul ei s-au văzut duminică, la salonul unde lucrează blondina. Doamna Geta era foarte veselă atunci când a vorbit la telefon cu cei din casa Mireasa. Aceasta a spus că se simte bine că s-au regăsit copiii.

Ajunsă acasă, doamna Geta a vorbit cu toți cei dragi la telefon, este extrem de bucuroasă și deja a început pregătirile pentru masa de Crăciun.

Concurenții din casa Mireasa le-au transmis celor doi, lui Cătălin și Denisei, să facă nuntă mare, să facă copii împreună și să-i cheme la evenimentele importante din viața lor de cuplu.

Mireasa 2020. Ștefan nu și-a mai ascuns lacrimile! Ce a dezvăluit Simona Gherghe despre concurent... Mireasa 2020, sezon 2. Alexandru și Bianca, dans de față cu Mihai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x