Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Cu ce s-a ocupat Mihai înainte de intrarea în competiție?

Mihai este din nou subiect de discuție în competiția din casa Mireasa.

Ce meserie a avut Mihai înainte de a intra în casa Mireasa Galerie
Mihai și Claudia, discuție în contradictoriu | Antena 1

Claudia a aruncat bomba în competiție și a spus că Mihai i-a recunoscut că a fost stripper înainte de a intra în casa Mireasa. Întrebat de Simona despre ce a spus Claudia, Mihai a zis că a mai făcut dansuri în trecut, dar nu a avut această pasiune.

Părerile sunt împărțite. Ștefania spune că Mihai nu știe deloc să danseze, Claudia zice că a rămas plăcut impresionat de abilitățile de dansator ale lui Mihai. Bianca a intrat și ea în discuție și spune că Claudia a tras concluzii pripite.

Discuțiile au continuat, iar Claudia a insistat asupra faptului că Mihai poartă o mască și că nu merge nicio relație pentru că nu vrea să fie descoperit.

Claudia, păreri despre relația dintre Mihai și Bianca

Claudia spune că ea este cea care i-a dat masca jos lui Mihai și că el are o parte care nu este la fel de plăcută așa cum pare el în competiție.

Zilele trecute, Claudia a spus că Mihai nu este un bărbat care știe să și primească, el poate doar să ofere. Ștefania este însă de părere că Mihai că nu este un bărbat rău, doar că în Casa Mireasa se abține mult din cauza camerelor și a lavalierelor.

Mireasa 2020, sezon 2. Mihai, reproșuri la adresa Claudiei... Mireasa 2020, sezon 2. Imagini dramatice de la accidentul Biancăi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x