Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Cum arată noul iubit al Ștefaniei, fosta parteneră a lui Mihai

După ce a ieșit din casa Mireasa sezon 2, unde a format un cuplu cu Mihai, Ștefania pare că și-a găsit fericirea în brațele unui tânăr misterios.

colaj de imagini cu stefania de la mireasa sezon 2 Galerie
După ce a ieșit din casa Mireasa sezon 2, unde a format un cuplu cu Mihai, Ștefania pare că și-a găsit fericirea în brațele unui tânăr misterios. | Antena 1

Inițial, fosta concurentă a încercat să-și țină privată povestea de dragoste, însă nu a putut rezista tentației de a se afișa cu bărbatul care a cucerit-o.

Fosta concurentă a postat, pe Instagram, o imagine cu un bărbat, când se aflau la piscină. La doar câteva distanță, Ștefania a urcat un clip în care elucida orice dubiu: tânărul din imagine este chiar iubitul său.

Citește și: Ștefania, acuze legate de intenții ascunse: Ei ar fi vrut să stau singură

În videoclipul publicat, frumoasa brunetă își sărută partenerul în fața camerei de filmat și pare foarte îndrăgostită.

Ștefania nu și-a găsit alesul în casa Mireasa sezon 2

La intrarea în competiția Mireasa sezon 2, Mihai a fost atras pe Claudia, cea pe care a și curat-o vreme de câteva săptămâni. Din păcate pentru el, sentimentele fetei nu au fost aceleași.

Deși dezamăgit, Mihai s-a apropiat de Ștefania, cu care a format un cuplu. Însă nu unul de durată, căci diferențele dintre ei i-au îndepărtat și au culminat cu dorința concurentei de a părăsi competiția iubirii.

Citește și: Controverse după părerile telespectatorilor. Mesajul care a creat tensiuni pentru Ștefania

Rămas singur, băiatul a decis că are dreptul la fericire și s-a îndreptat către Bianca. Însă nu a trecut mult și Ștefania a revenit în casa Mireasa pentru a lămuri situația lor.

Bruneta a menționat că în timpul în care a stat afară, a analizat relația dintre Mihai și Bianca și că a sesizat că nu există chimie între ei. Ștefania a spus clar și răspicat că nu vede un viitor între cei doi.

"Are legătură cu Mihai. Am plecat înțeleasă greșit. Părerea mea este că nu vor rămâne împreună. Chimia dintre ei nu există.", spunea tânăra la revenirea în show-ul matrimonial.

Citește și: Afirmația lui Mihai care a stârnit indignarea Ștefaniei. Cum l-a atacat concurenta

Mireasa 2021, sezon 3. Maria, iubita lui Liviu, este geloasă pe Alina... Mireasa 2021, sezon 3. Înțepături între Alina și Cosmina. Alin a luat o decizie în privința Adelinei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x