Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Mireasa 2020, sezon 2. David a primit inelul pe care și-l dorea pentru a o cere în căsătorie pe Andra. Ce s-a întâmplat în direct

Atunci când a venit în emisiune, David a spus că pentru el căsnicia este extrem de importantă, iar pe parcursul emisiunii a rămas la aceleași gânduri.

Andra și David sunt de patru luni împreună, iar dragostea lor a crescut mai mult și mai mult cu fiecare clipă

Antena 1

Întrebat de reporterii emisiunii ce crede despre Andra, David a spus că e femeia alături de care vrea să meargă mai departe și pentru care este dispus să facă orice.

David: "Când iubești nimic nu te poate împiedica să faci ce îți dictează inima. Vreau să-mi trăiesc tot restul vieții lângă Andra. Simt că mă iubește și vreau să rămân lângă ea pentru ca are nevoie de mine. Putem face copii împreună. Am făcut o alegere foarte bună."

Cât despre neînțelegerile dintre ei, care s-au ivit pe parcursul emisiunii, David a spus că nu s-a gândit că va ajunge aici cu Andra. Problema era mentalitatea ei. Acum concurentul spune că iubita sa s-a schimbat foarte mult: "Aș vrea să o cer în căsătorie, dar îmi este un pic rușine."

Relația dintre Andra și David

Andra și David sunt de patru luni împreună, iar dragostea lor a crescut mai mult și mai mult cu fiecare clipă.

Doamna Mia nu este deloc de acord cu ceea ce face fiul său în relația cu Andra. Aceasta dezaprobă comportamentul lui David, spune că îi pune prea multe întrebări brunetei și că uneori uită de momentele frumoase pe care le trăiește pentru a cere explicații. Și în momentul în care David a refuzat să o ceară pe Andra în direct, după ce a primit inelul de la Simona Gherghe, doamna Mia i-a zis că nu are curaj și că trebuie să facă cât mai repede pasul cel mare.