Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. David și Radu și-au aruncat cuvinte grele de față cu toată lumea

Cei doi au început discuția în casa băieților, dar se pare că nu și-au spus totul când trebuia.

Radu și David au viziuni diferite despre dragoste și căsătorie
David și Radu și-au aruncat cuvinte grele de față cu toată lumea | Antena 1

Adus în platoul Mireasa, Radu l-a rugat pe David să-și vadă de relația lui și să o facă pe Andra să se simtă importantă și "să nu se mai uite peste gard".

David a fost cel care s-a aprins rapid și i-a reproșat lui Radu că s-a aruncat brusc în brațele Mădălinei, că i-a oferit un inel primit de la susținători, că vrea să pară că are relația perfectă, dar cel mai grav a fost atunci când a spus că a început o relație cu Mădălina după ce nu a avut șansă la cea mai frumoasă fată din casă.

Ceartă aprinsă între David și Radu

Radu l-a rugat pe David să-și măsoare cuvintele. Nici Mădălina nu a tăcut atunci când relația ei a fost atacată. Aceasta l-a rugat pe David să aibă grijă de Andra și să nu-și mai dea atât de des cu părerea despre cuplul ei.

Nici relația lui David cu Andra nu este văzută cu ochi buni de către Mădălina și Radu. Cei doi cred că David a ales să facă un cuplu cu Andra din răzbunare.

Radu și David au viziuni diferite despre dragoste și căsătorie. Iată ce au discutat cei doi concurenți din casa Mireasa.

Mireasa 2020, sezon 2. David, cu gândul la fosta iubită... Mireasa 2020, sezonul 2. Viața l-a pus la grea încercare pe Ciprian. O poveste dureroasă l-a marcat pe viață...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x