Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Doamna Viorica și-a schimbat părerea despre Claudia

Claudia și Ștefan au o relație controversată în casa Mireasa, dar cei doi au măcar o susținătoare și anume pe doamna Viorica.

Claudia și Ștefan au o relație controversată în casa Mireasa
Recent, mama lui Ștefan și-a schimbat părerea despre Claudia | Antena 1

Recent, mama lui Ștefan și-a schimbat părerea despre Claudia, o susține mai mult și spune că îi dă o șansă. Schimbarea de atitudine a stârnit vâlvă în casa Mireasa, iar domna Viorica a fost atacată din toate părțile.

Pentru a face lumină în această situație, doamna Viorica a fost luată la întrebări de Simona Gheorghe. De ce și-a schimbat atitudinea?

Răspunsul a fost unul cât se poate de simplu. Chiar dacă nimeni din casă nu crede în relația dintre cei doi, doamna Viorica a decis să-i acorde o șansă Claudiei pentru că aceasta s-a apropiat mai mult de ea și pentru că vrea să vadă ce se întâmplă cu acest cuplu.

Nici familia Claudiei nu este de acord cu relația ei din casa Mireasa

Săptămâna trecută, Claudia a vorbit la telefon cu Teodora, prietena ei, dar și cu mama sa.

Declarațiile Teodorei: ”Scrisoarea trebuia să ajungă la tine ieri. Mama ta e dărâmată, încerc să fiu alături de ea. Aș vrea să cred în îndrăgosteala lui Ștefan. Mă doare pentru că aș vrea ca Ștefan să fie îndrăgostit de tine, așa cum declară. Atât mie, cât și familiei tale, celor apropiați, Ștefan nu ne transmite absolut nimic. (...) Îți promit că nu mai intervin. O să-ți fiu alături, chiar dacă nu o să-ți mai scriu. Peste ceva timp o să-mi dai dreptate.”

Mama Claudiei: ”E prea gelos, prea repede se aprinde. Nu am nimic cu el.”, a spus aceasta, după care a adăugat că băiatul a spus, din nou, lucruri neplăcute despre iubita sa.

Mireasa 2020, sezon 2. Primele impresii ale Ștefaniei înainte de plecarea din casă... Mireasa 2020, sezon 2. Ce au discutat Mihai și Alexandru despre Ștefania...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x