Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Drama neștiută a Biancăi. Și-a pierdut ambii părinți în decursul a un an jumătate

Bianca de la Mireasa a vorbit despre cele mai tragice evenimente din viața sa. Tânăra și-a pierdut ambii părinți în decursul a un an și șase luni.

bianca de la mireasa, la scurt timp dupa ce a intrat in competita matrimoniala
Bianca de la Mireasa și-a pierdut ambii părinți în decursul a un an și șase luni. | Captura TV

”E ultimul cadou de la mama înainte să moară. Nu am nici mamă, nici tată.”, le-a spus Bianca fetelor despre lănțișorul pe care îl poartă.

Concurenta și-a povestit, la testimoniale, drama: ”Mama a venit pe 14 decembrie, de ziua nepoțelei mele, trebuia să se întoarcă în mai. A murit în februarie, s-a pus să doarmă și nu s-a mai trezit. Ultimul nostru ontact a fost în biserică.”

Bianca și-a pierdut și tatăl în scurt timp

”După un timp, mă sună fratele meu să-mi spună că tata se simte rău. În momentul ăla am decis să rămân în România, mi-a fost teamă să nu mai pierd pe cineva.”, a mai spus ea.

Citește și: Cum arată Ciprian, noul concurent și ce părere au fetele despre el

Pe atunci, Bianca locuia în Italia, unde avea o afacere împreună cu fostul ei partener.

”Pierzând ambii părinți în un an și jumătate, voiam să stau mai mult timp lângă familie. Înainte ca mama să moară, avusesem un video apel cu două zile înainte. Spunea să vin în România, să fim cu toții la masă. Îl vedeam pe tata că nu e bine după moartea mamei. Nu ne așteptam să mergem la control și să ne lovească...”, a mai adăugat tânăra în emisia live.

Mai multe detalii în materialul următor:

Cine este Bianca de la Mireasa

Bianca are 29 de ani, este din Iași și lucrează într-un call center din Suceava.

A venit la emisiunea Mireasa cu gândul să-și găsească pe cineva. Printre preferații ei se află Mihai, Ștefan și Radu.

Citește și: Cine este, de fapt, Bianca. Ce legătura are cu Ștefan de la Mireasa

Mihai a declarat că este singur și indisponibil, când Bianca a discutat cu toți concurenții. Cu toate acestea, băiatul pare că s-a răzgândit când a văzut-o.

Ștefan de la Mireasa, încântat de Bianca

După ce a întâmpinat-o în casa băieților cu o cafea și i-a oferit un trandafir, Ștefan a făcut un alt gest frumos față de noua concurentă.

De această dată, fiul doamnei Viorica i-a pregătit un buchet de trandafiri, pe care i l-a dat în timpul emisiunii live.

Citește și: Ștefan, gest romantic pentru Bianca. Cum a reacționat fata când l-a văzut cum tremură de emoții

Vizibil emoționat, Ștefan a avut și câteva cuvinte de spus: ”Să știi că am foarte mari emoții. Mă bucur foarte tare că ai intrat aici în casă și că mi-ai oferit ocazia să te cunosc. Astea sunt pentru tine, de la mine”.

Mireasa 2020, sezon 2. Cătălin, între mamă și iubită. Atitudinea doamnei Geta creează probleme în relația lui cu Denisa... Mireasa 2020. David, gata să facă un gest disperat dacă Andra părăsește casa „Mireasa”! „Nu voi mai mânca”...
Video Mireasa sezonul 8, 4 octombrie 2023. Deea, o nouă concurentă în competiție! Mireasa sezonul 8, 4 octombrie 2023. Deea, o nouă concurentă în competiție! Miercuri, 04.10.2023, 16:56
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Mireasa sezonul 8, 4 octombrie 2023. Emoții la cote maxime pentru un concurent după ce mama lui a intrat în casă

Mireasa sezonul 8, 4 octombrie 2023. Emoții la cote maxime pentru un concurent după ce mama lui a intrat în casă

Simona Gherghe a anunțat intrarea unei mame în casa Mireasa sezonul 8. Mama unuia dintre băieți se va alătura concurenților pentru câteva zile.

Miercuri, 04.10.2023, 14:07
Mireasa sezonul 8, 4 octombrie 2023. Publicul are la dispoziție 24 de ore pentru a decide dacă Bogdana intră sau nu în casă

Mireasa sezonul 8, 4 octombrie 2023. Publicul are la dispoziție 24 de ore pentru a decide dacă Bogdana intră sau nu în casă

Publicul alege dacă Bogdana reintră în casa Mireasa și i se alătură lui Liviu, a anunțat Simona Gherghe. Sondajul rămâne disponibil doar 24 de ore.

Miercuri, 04.10.2023, 13:56
Mireasa sezonul 8, 4 octombrie 2023. Cine e Deea, noua concurentă. Spune că i-a atras atenția un băiat cu ”fire vulcanică”

Mireasa sezonul 8, 4 octombrie 2023. Cine e Deea, noua concurentă. Spune că i-a atras atenția un băiat cu ”fire vulcanică”

Deea este noua concurentă de la Mireasa sezonul 8. Tânăra a pășit emoționată în competiție.

Miercuri, 04.10.2023, 13:55
Mireasa sezonul 8. Liviu și Bogdana s-au revăzut la Super Neatza. Reacția concurentului

Mireasa sezonul 8. Liviu și Bogdana s-au revăzut la Super Neatza. Reacția concurentului

Liviu și doamna Lucica au fost prezenți în platoul Super Neatza de la Antena 1. Băiatul nici nu bănuia că li se va alătura și Bogdana.

Miercuri, 04.10.2023, 11:20
x