Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Mireasa 2020, sezon 2. Familiile îi avertizează pe concurenți în privința Ștefaniei

Concurenții au avut parte de telefoane din partea celor de acasă. Atât Bianca, cât și Mădălina au fost avertizate de cei din familie în legătură cu intențiile Ștefaniei după reintrarea în casă.

Atât Bianca, cât și Mădălina au fost avertizate de cei din familie în legătură cu intențiile Ștefaniei

Antena 1

Supărarea Ștefaniei a atins cote maxime, mai ales că ea spune că a făcut multe lucruri bune pentru oamenii din casă. Chiar și Andra a primit avertismente din partea mamei ei și i-a spus că trebuie să fie mai reținută în relația cu Ștefania.

Aceasta a încercat să dea explicații și a discutat cu toți cei din casă. În legătură telefonică cu casa Mireasa a intrat verișoara Ștefaniei, care a rugat-o să nu mai plângă. La rândul ei, bruneta a asigurat-o pe Ada că este bine și că trebuie să îi transmită acest lucru și mamei ei.

Mihai, avertizat de fratele său

Acesta i-a spus concurentului că îi acordă prea multă atenție și l-a sfătuit să se preocupe mai mult de bunăstarea Biancăi.

”La orice vorbă zice Ștefania, tu ești atent, ceea ce-i dă nesiguranță Biancăi. Cu timpul o să se sature și Bianca de tine. S-a săturat de mângâieli. O mângâi de o lună de zile, dar nimic concret. Cât o mai ții așa? Încă un an jumătate?”, i-a reproșat el lui Mihai.

”Așa crezi tu. Cu Ștefania asta să faci: Bună, bună și atât! Nu trebuie să ceri explicații, trebuie să fii indiferent față de Ștefania. Trebuie să-i dai siguranță Biancăi. Dacă tu intri în vorbă cu Ștefania și o dai dintr-una într-alta... Fii indiferent cu ea și gata. Ea vorbește, tu te uiți în altă parte când vorbește Ștefania. Te uiți pe sus, nu știu, te uiți la Bianca, o iei în brațe, vorbești cu Bianca.”, a venit replica partenerului de discuție.