Mireasa 2020, sezon 2. Gestul Ștefaniei care a făcut-o pe doamna Ermina să „ia foc”. Ce a făcut când în prim-plan era Bianca

Când în emisiunea Mireasa se vorbea despre relația dintre Bianca și Mihai, un gest al Ștefaniei a făcut-o pe doamna Ermina să se enerveze.

Doamna Ermina a fost enervată d eun gest făcut de Ștefania

Antena 1

Un dialog dintre Mihai și Bianca a fost surprins de camere. O glumă a Biancăi l-a supărat pe Mihai. Bianca i-a spus lui Mihai că în loc să mintă, mai bine nu i-ar spune că i-a fost dor de ea. Din discuție a reieșit că Biancăi nu i-a fost dor de Mihai și de aceea nu i-a mărturist acest lucru.

„Mai ai mult să mă aburești? Decât să mint, mai bine nu spun”, i-a spus Bianca lui Mihai.

„Tu chiar crezi că am mințit. Termină cu prostiile astea. Zi de zi ți-am spus că mi-a fost dor de tine și tu nu m-ai crezut”, i-a răspuns Mihai.

Ștefania și domana Ermina, scandal de la un căscat în casa Mireasa

Ulterior, în cadrul emisiunii, Bianca a explicat că a glumit.

„Îmi place să-l tachinez mai mult, iar el nu înțelege lucrurile aste ași se supără”, a explicat Bianca.

Ulterior, la întrebarea „Ești îndrăgostită?”, Bianca a răspuns: „Da! Sunt și gata. Nu există procent”.

În timpul discuției, Ștefania a căscat zgomotos, iar doamna Ermina a luat foc, spuându-i că a fost „un căscat insinuant”.

„O să mă abțin de la căscat, de la strănut, de la tușit, până termină doamna Ermina”, a declarat Ștefania, în timp ce era certată de doamna Ermina.

Ce fată a fost eliminată în Gala Mireasa din 13 februarie 2021

Într-un final, Claudia a strâns 8 voturi și Ștefania 2. Cele două erau în pericol de eliminare, dar votul publicului e cel care își spune cuvântul mereu.

În urma voturilor publicului, Ștefania a fost votată Fata Săptămânii, ceea ce a salvat-o de la plecare.

Mădălina s-a gândit mult timp dacă să folosească sau nu amuleta, dar a decis, într-un final, să o ajute pe Andra.

În acest caz, chiar dacă Andra a primit cele mai puține voturi din partea fanilor, în această săptămână, și ar fi fost nevoită să plece acasă alături de Claudia, care a primit cele mai multe nominalizări, amuleta a salvat-o.

Într-un final, Andra a decis să meargă mai departe cu David, în concursul Mireasa, pe când Claudia a fost nevoită să plece acasă în urma nominalizărilor și voturilor din această săptămână, din Gala Mireasa din 13 februarie 2021.

Ultimele știri