Mireasa 2020, sezon 2. Jocul de domino, cel mai dificil joc? Pentru ce au luptat concurenții din casa Mireasa

Dima a adus o nouă serie de jocuri în casa Mireasa. Echipa albastră și echipa roșie luptă pentru un premiu neașteptat.

Cuplurile din echipa câștigătoare se vor bucura de 48 de ore de relație fără uși închise

Antena 1

Echipa care va câștiga jocul va obține un premiu care este mai mult pentru cupluri. Cei din echipa câștigătoare se vor bucura de 48 de ore de relație fără uși închise. După ce s-au stabilit dueliștii, jocul a început.

La runda doi de jocuri, echipa roșie și-a păstrat avantajul. Andra a adus punctul decisiv echipei ei și ea și David vor dormi împreună, la fel și Bianca și Mihai, și Mădălina și Radu.

Timp de 48 de ore, cele 3 cupluri pot fi de nedespărțit.

La proba individuală, Mădălina a câștigat și a primit o amuletă pe care o poate folosi în următoarele 2 gale.

Ștefania a câștigat săptămâna trecută amuleta

Ștefania a câștigat săptămâna trecută amuleta, dar a folosit-o în gala din data de 6 februarie 2021 când a salvat-o pe Claudia de la eliminare.

Așa cum s-a procedat și sâmbăta trecută, concurenții au mers în camera destinată nominalizărilor și au notat numele persoanei pe care nu o mai vor în casa Mireasa.

Cele care au fost propuse spre nominalizare sunt: Andra, Claudia și Ștefania. Cea care trebuia să părăsească competiția era Claudia, cea care a obținut majoritatea de voturi din partea băieților. Publicul are însă un cuvânt greu de spus. Ștefania a ieșit pe locul 2 în preferințele publicului și are imunitate, iar amuleta a folosit-o și a salvat-o pe Claudia. Nimeni nu a plecat acasă în gala Mireasa din data de 6 februarie 2021.

Ultimele știri