Mireasa 2020, sezon 2. La cinci zile după ce a intrat în competiție, Andreea și Alexandru formează oficial un cuplu

Andreea pășea în casa Mireasa, în urmă cu câteva zile, cu gândul de a-l cuceri pe Alexandru. Iată că a reușit și cei doi s-au declarat un cuplu.

Tânăra spunea că Alexandru este ”prima dragoste nevinovată”, iar declarația ei sinceră îi făcea pe concurenți să se gândească la o eventuală strategie a celor doi.

Pentru a se apăra, cei doi au explicat că se cunosc de mult timp, fiind vecini. Andreea avea, la aceea vreme, 11 ani, iar Alexandru era cu 2 ani mai mare.

Drumurile lor s-au despărțit când concurentul s-a mutat la București. Au urmat mai multe relații și, cu toate că au rămas conectați pe Facebook, nu au mai existat discuții între ei.

Totul până să intre Alexandru în competiția Mireasa. Tânărul se afla în izolare atunci când Andreea i-a scris și i-a spus, în glumă, că îl va urma în show-ul matrimonial.

Întrebați cum și când au început interacțiunile lor, băiatul a spus:”Știam că mă place, mi-am dat seama. Eram prea mici, minori. După aceea m-am mutat în București.”

Andreea l-a completat: ”De atunci nu am mai vorbit. O singură dată am vorbit pe Instagram, eu i-am scris. Văzusem ceva și l-am întrebat dacă își caută mireasă. I-am zis: Vin și eu, sub formă de glumă. Am aplicat peste 1 saptămână, două.”.

Întrebat cum i se pare, Alexandru a spus: ”E foarte frumoasă. E singura fată pe care vreau să o cunosc în această casă”.

La o zi distanță, Andreea și Alexandru s-au sărutat și au afirmat în emisia live că sunt o pereche.

Ce spunea Andreea despre ea când a intrat în competiția Mireasa

Andreea are 20 de ani, 2 locuri de muncă și locuiește singură de doi ani.

”Cu tatăl meu nu am mai vorbit de foarte mulți ani pentru că nu am avut o viață bună cu el. O luase pe alte drumuri, cu alcoolul, abuzuri față de mama mea. Ultima mea relație a fost toxică. Cea mai mare durere am simțit-o când am citit o discuție cu prietena mea cea mai bună. L-am iubit și am trecut peste. Acum mă văd goală pe dinăuntru.”, a povestit ea.

Despre Alexandru, fata a dezvăluit că este prima ei dragoste nevinovată.

”Ne cunoaștem de 8-9 ani, când eram mică eram foarte îndrăgostită de Alexandru. Pot să spun că a fost prima mea dragoste, o dragoste nevinovată. Nu prea mă băga în seamă, el avea așteptări mai mari. Râdeam singură la mesaje de la el. E motivul pentru care m-am înscris la Mireasa”, a mai menționat noua concurentă.

Ultimele știri