Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Mădălina a schimbat, din nou, dormitorul. Ce s-a întâmplat între fete

Andreea s-a simțit marginalizată după ce Mădălina s-a mutat din dormitorul în care cele două se instalaseră.

Andreea s-a arătat deranjată de faptul că Mădălina s-a mutat din dormitor

Antena 1

”Cel mai tare m-a supărat că nu a mai vrut Mădălina să doarmă cu mine. M-am simțit așa... Ștefania și Andra sunt foarte legate, Bianca și Mădălina la fel... eu sunt puține pe lângă. S-a întâmplat acum două zile, nu știu de ce. Mi-a spus: E mai bine așa. A primit un mesaj într-o scrisoare în care spunea că eu vorbeam cu Ștefania și că Ștefania îmi spunea că o să-i dea masca jos.

Citește și: Afirmația lui Mihai care a stârnit indignarea Ștefaniei. Cum l-a atacat concurenta

Dacă era vreun material făcut, probabil că se arăta și se dovedea. Eu zic că înspir încredere. A fost o discuție, dar eu spuneam că îi dau dreptate Mădălinei, când a fost apelul mamei sale, pentru că mama ei a spus chestia asta. Acum două săptămâni am vorbit despre asta, eram aici în living, nu ne-am ascuns.”, a explicat Andreea.

Cum explică Mădălina decizia de a se muta din dormitor

Mădălina neagă faptul că vinovată de schimbarea ei ar fi scrisoarea primită din afara casei, în care ar fi fost avertizată să fie atentă la Andreea.

Citește și: Ce cupluri au depus actele pentru căsătorie la Primăria Buftea

”Am primit un bilet acum 2-3 săptămâni că Andreea ar fi vorbit cu Ștefania despre mine. Nu are legătură, m-aș fi mutat imediat.”, a spus Mădălina.

Când are loc Finala Mireasa sezon 2

La finalul lunii noiembrie, producătorii Mireasa au luat decizia ca Finala sezonului 2 să aibă loc mai târziu.

Cum competiția Mireasa urma să se termine la finalul anului 2020, după doar patru luni de concurs, staff-ul emisiunii a hotărât să prelungească sezonul 2 pentru a-i ajuta pe concurenți să se cunoască mai bine.

Citește și: Mihai, luat peste picior de David. Toată lumea a râs, mai puțin iubitul Biancăi

Astfel, competiția nu a luat sfârșit la finalul anului 2020, ci se va termina după data de 27 februarie 2021.

Mireasa 2020, sezon 2. Afirmația lui Mihai care a stârnit indignarea Ștefaniei. Cum l-a atacat concurenta... Mireasa 2020, Gala din 20 februarie. Controverse după părerile telespectatorilor. Mesajul care a creat tensiuni pentru Ș...
Ultimele știri
x