Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Medicul a fost chemat de urgență în casa Mireasa pentru Bianca

După ce s-a încheiat emisiunea live, Bianca a ieșit pe terasa casei și a căzut pe scări.

Bianca a avut nevoie de îngrijiri medicale Galerie
Bianca s-a lovit foarte tare la spate după ce a căzut pe scări, iar medicul a venit în casa Mireasa | Antena 1

Bianca de la Mireasa s-a lovit foarte tare la spate, iar Carina a chemat de urgență medicul. Concurenta a făcut și un atac de panică și inițial a refuzat să i se administreze tratamentul.

Mădălina este cea care a mers să-l anunțe pe Mihai, dar concurentul a preferat să rămână în casă. Ușile nu i-au fost deschise, iar Bianca avea nevoie de el, susținere sufletească.

În momentul de față, Bianca se simte foarte bine, nu are niciun fel de problemă la spate. Cei de acasă, din familia Biancăi, au sunat, mai precis cumnata acesteia, care a vrut să se asigure că este totul în regulă după căzătura de ieri.

Toate fetele au fost alături de ea și au susținut-o.

Relația dintre Mihai și Bianca

Bianca și Mihai nu formează oficial un cuplu, iar concurenta se lasă greu impresionată. Cei doi au discutat mult în ultimele zile, s-au pus de acord în privința a ceea ce cred despre viață.

Mihai a spus că el crede că Bianca nu se simte atras de ea, iar Bianca s-a văzut nevoită să-și justifice comportamentul. Despre relația cu Ștefania el a spus că au avut o relație toxică, care le făcea rău în egală măsură. Mihai și Ștefania au discutat mult, dar se pare că de ambele părți mai există regrete și lucruri neînțelese.

"Are legătură cu Mihai. Am plecat înțeleasă greșit. Părerea mea este că nu vor rămâne împreună. Chimia dintre ei nu există."

Bruneta a menționat că în timpul în care a stat afară, a analizat relația dintre Mihai și Bianca și că a sesizat că nu există chimie între ei. Ștefania a spus clar și răspicat că nu vede un viitor între cei doi.

Mireasa 2020, sezon 2. Ștefania și Mihai, prima îmbrățișare după revenirea ei în competiție... Mireasa 2020, sezon 2. Încălcare de regulament în casa Mireasa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x