Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Mihai, explicații târzii după afirmațiile din Gala de sâmbătă

Mihai a avut parte de clipe grele în gala Mireasa din data de 30 ianuarie 2021. După ce a fost ales băiatul săptămânii, acesta cu greu a mai reușit să scoată câteva cuvinte.

Bianca a vorbit și ea despre o posibilă nepotrivire Galerie
Mihai și Bianca au discutat după afirmațiile concurentului din gala de sâmbătă, 30 ianuarie 2021 | Antena 1

Mihai a ținut să precizeze că nu-și dorește o relație cu Bianca în casă, dar își dorește după terminarea competiției.

„Nu știu dacă am discutat chiar atât de clar cum că nu ar fi pregătit să înceapă o nouă relație aici în casă”, a spus Bianca.

Întrebat de Simona Gheroghe dacă este sau nu pregătit pentru o relație, Mihai a mărturisit că ar vrea o relație cu Bianca, după ce ies din casă.

„Eu sunt pregătit, dar în acest mediu mi-ar fi frică de un eșec”, a spus Mihai.

Explicațiile târzii ale lui Mihai

Mihai și Bianca au discutat după afirmațiile concurentului. Bianca a fost extrem de dezamăgită de ceea ce a auzit. Mihai a explicat în emisia de azi, 1 februarie 2021, că avea o stare proastă și a spus acele cuvinte pentru că simțea că o pierde pe Bianca.

"Simțeam că am dezamăgit-o pe Bianca. De aceea nici nu am putut să le mulțumesc fanilor."

Bianca a vorbit și ea despre o posibilă nepotrivire. Mihai spune că el o înțelege în fiecare reacție pe Bianca, că se potrivesc și că simte în continuare să fie toată viața alături de ea.

Bianca spune că printre atuurile relației lor se numără și faptul că după fiecare discuție în contradictoriu, ei ajung la un consens și încheie fiecare zi frumos. Concurenta dă mereu vina pe ea și spune că poate ea nu este cea face relația să funcționeze.

După ce Bianca i-a mărturisit doamnei Ermina că ea a pierdut totul în această viață, concurenta spune că nu se ferește de nimeni și nimic, își asumă tot ceea ce face și nu-i este frică de eșec.

Mihai declară că nici el nu are nimic de pierdut și că nu a dat niciun pas înapoi.

Ce a spus Bianca în timpul emisiei din data de 1 februarie 2021

Bianca a afirmat că poate îi este scris să fie singură, chiar dacă a venit în casa Mireasa să-și găsească jumătatea.

Simona Gherghe a încercat să lămurească vorbele concurentei și a întrebat-o dacă Bianca vrea prin aceste cuvinte să-i dea un îndemn lui Mihai de a merge mai departe fără ea.

Bianca a spus că nu este cazul și că ea se referă la faptul că atunci când cineva pleacă din viața ta îți lasă drumul deschis către ceva mai bun.

Mireasa 2020, sezon 2. Mihai a izbucnit în lacrimi în timpul Galei. Ce l-a făcut să rămână fără cuvinte... Mireasa 2020, sezon 2. Ștefania a câștigat o amuletă pe care o poate folosi în următoarele două Gale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x