Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Mihai și Bianca, din nou în centrul atenției

În weekend, în casa Mireasa a fost din nou mare petrecere.

Mihai și Bianca s-au distrat împreună la petrecerea de sâmbătă Galerie
Apropierile dintre Mihai și Bianca au atras atenția tuturor, | Antena 1

Fetele s-au pregătit, băieții la fel, iar atunci când s-au deschis porțile casei, fiecare s-a bucurat să-și întâlnească partenera de cuplu.

Mihai: "Ești cea mai sexy femeia care a fost în casa Mireasa."

Apropierile dintre Mihai și Bianca au atras atenția tuturor, iar discuțiile dintre ei au fost și mai atent monitorizate. Cei doi concurenți, chiar dacă nu s-au sărutat încă, au trecut la confesiuni intime și au încercat să afle mai mult unul despre celălalt.

Au dansat la petrecere, s-au distrat, au stat îmbrățișați și s-au bucurat de faptul că au avut șansa să stea mai mult împreună.

Doamna Mia a fost atentă la vorbele lui Mihai și a fost extrem de nemulțumită de ceea ce se întâmplă între ei. Aceasta a motivat nemulțumirea sa prin faptul că Mihai folosește cu Bianca aceleași cuvinte pe care le folosea și cu Ștefania.

Mihai a luat atitudine și a cerut explicații. Acesta a asigurat-o pe Bianca că sentimentele lui față de ea sunt sincere și că trecutul este trecut, iar Bianca este femeia potrivită pentru el.

Ce crede Mihai despre Bianca

După despărțirea de Ștefania, Mihai părea convins că nu va mai fi atras de către nicio altă concurentă din casa Mireasa. Cu toate acestea, lucrurile au părut să se schimbe după ce fosta sa iubită a părăsit competiția.

El a început să petreacă tot mai mult timp cu Bianca, care mărturisea la intrarea în show că îl place.

Co-prezentatorul Simonei Gherghe l-a întrebat pe Mihai zilele trecute ce simte pentru Bianca, iar răspunsul a fost unul surprinzător: "Ce nu am mai simțit până acum pentru nimeni".

Mireasa 2020, sezon 2. Concurenții au avut parte de 2 ore fără microfoane și fără camere... Mireasa 2020, sezon 2. Andra, deranjată de difuzarea unor imagini de la petrecerea de sâmbătă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x