Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Oglinda, mărul discordiei dintre Andra și Ștefania

Andra și Ștefania sunt bune prietene, dar acest lucru a fost pus la grea încercare zilele acestea.

Mărul discordiei dintre Ștefania și Andra a fost așadar oglinda Galerie
Andra și Ștefania au avut o ceartă intensă în casa Mireasa | Antena 1

Cele două se aranjau în oglindă înainte de a intra în emisia live, iar Ștefania își dorea să-și facă părul. Pentru că Andra a stat mai mult în fața oglinzii, iar Ștefania nu putea să se aranjeze, acest mic detaliu a stârnit o ceartă pentru care a fost nevoie de bip-uri ca să fie difuzată pe tv.

Tensiunea este mare în casa Mireasa. Au mai rămas doar două zile până la gala de sâmbătă, zi în care două concurente sunt propuse spre eliminare.

Singura care are imunitate în acest moment este Mădălina, care câștigat o amuletă la jocurile lui Dima Trofim. Ștefania a avut și ea o amuletă, dar a ales să o salveze pe Claudia în gala din data de 6 februarie 2021.

Mărul discordiei dintre Ștefania și Andra a fost așadar oglinda. Cele două s-au enervat rău, dar acum sunt bine și își vorbesc.

De ce a reintrat Ștefania în casa Mireasa

Ștefania a discutat recent cu Andra și David despre adevăratul motiv pentru care au intrat în casa Mireasa. Aceasta a spus că Mihai este băiat bun, prea bun pentru ceea ce are ea nevoie.

Despre relația dintre Bianca și Mihai Ștefania spune că cei doi nu se înțeleg foarte bine și că Mihai trage prea mult de această relație.

Discuția a fost mutată în timpul emisiunii live, iar Mihai a spus că nu vede rostul discuțiilor de acum. Concurenta ține să spună că Mihai a fost cineva important în casa Mireasa pentru ea.

Mireasa 2020, sezon 2. Bianca, declarații contradictorii despre relația cu Mihai... Mireasa 2020, sezon 2. Andra și David, ceartă în direct...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x