Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Povestea de viață a Mădălinei

Încă de la intrarea în competiție, Mădălina a fost un concurent atent la ce se întâmplă, timidă și deloc vorbăreață.

După de Mădălina și-a spus povestea, mama concurentei a intrat în direct prin telefon Galerie
Părinții Mădălinei s-au despărțit atunci când ea avea doar o lună | Antena 1

După ce l-a cunoscut pe Radu, Mădălina s-a schimbat mult. Poveștile lor de viață sunt asemănătoare. Părinții ei s-au despărțit atunci când avea doar o lună, a fost crescută de bunici, iar la 5 ani mama sa a plecat în Italia.

Mădălina spune că relația cu mama ei este una foarte strânsă și o vede ca pe o eroină pe femeia care i-a dat viață. Distanța față de mama sa i-a adus Mădălinei anumite lipsuri pe plan emoțional și a simțit mult lipsa părinților.

Tatăl a fost foarte puțin prezent în viața sa, dar cu toate acestea, Mădălina are o relație bună cu bărbatul.

Acum, alături de Radu trăiește ceea ce i-a lipsit mereu. Despre partenerul său, Mădălina spune că este jumătatea sa și că este sigură că Radu va îndeplini cu succes rolul de tată și soț.

După de Mădălina și-a spus povestea, mama concurentei a intrat în direct prin telefon în emisiune. Cu lacrimi în ochi, concurenta a urmărit cu greu cuvintele mamei sale.

Radu a cerut-o în căsătorie pe Mădălina

Radu a cerut-o recent în căsătorie pe Mădălina, iar momentul a fost unul foarte romantic.

”A fost o zi foarte ciudată, era foarte agitat, foarte energic. Nu mai știam ce să cred. M-am supărat, eu îi spuneam chestii de viitor, el râdea. Nu mai știam ce să cred.”, a spus Mădălina despre cele trei zile de dinaintea cererii în căsătorie.

Claudia, Mihai, Bianca, Andreea, David, Andra și Alexandru i-au fost complici și unii foarte buni căci Mădălina nu a bănuit nimic.

Mamele celor doi concurenți au intrat în direct prin legătură telefonică și i-au felicitat pe cei doi îndrăgostiți.

”Sunt foarte fericită, foarte încântată. Vă fericit, dragii mei, să fiți fericiți toată viața. Am vizionat pe Antena Play. Nu ne-am culcat până nu am reușit să vedem tot. Știam pentru că am văzut planul lui Radu. Foarte frumos, mă bucur enorm că s-au implicat și cei din casă.”, a spus mama Mădălinei.

Mireasa 2020, sezon 2. David a cerut-o pe Andra în căsătorie... Mireasa 2020, sezon 2. Transformările prin care au trecut concurentele din casa Mireasa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x