Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Radu, cicatricile trecutului

Radu și-a amintit de trecut și de perioada grea din copilărie. Doamna Ana, mama sa a intrat în direct prin telefon în emisia de azi.

În privința căsătoriei, Mădălina și Radu au avut ceva rețineri Galerie
Radu și-a amintit cu lacrimi în ochi despre copilărie | Antena 1

Este un bărbat puternic datorită suferințelor prin care a trecut. Radu și-a amintit cu lacrimi în ochi despre copilărie și despre faptul că tatăl său nu a vrut nici măcar să-l cunoască. Acesta a mărturisit că a ajuns chiar și în Italia, la o femeie care își dorea ca el să meargă la cerșit, iar mama sa să aibă meserii mai puțin onorabile.

Află mai multe din materialul video.

Mădălina și Radu au stabilit data nunții

Mădălina și Radud de la Mireasa sezon 2 sunt cu gândul la viitor. După ce tinerii au declarat că vor să se căsătorească în Mare Finală a sezonului 2 Mireasa, Mădălina și Radu au discutat și despre cununia religioasă.

Cei doi s-au gândit la luna august 2022, cu toate că, potrivit lor, ar face nunta anul acesta. Din păcate, îi împiedică să aibă parte de un eveniment așa cum visează.

Întrebați care este data concretă, Mădălina și Radu au ales 27 august 2022. Preferau data de 26 fiindcă atunci s-au sărutat, însă pică într-o zi de vineri.

Mădălina, avertizări din afara casei

De-a lungul timpului, Radu a fost acuzat că își cumpără like-urile și că țintește spre Marele Premiu. De asemenea, fanii i-au scris Mădălinei că iubitul său are datorii la bancă și că se folosește de ea pentru a câștiga competiția.

În privința căsătoriei, Mădălina și Radu au avut ceva rețineri. Cei doi provin din familii destrămate, iar a concurenta se teme să nu pățească din nou acest lucru.

Mireasa 2020, sezon 2. Familiile îi avertizează pe concurenți în privința Ștefaniei... Mireasa 2020, sezon 2. Mădălina supărată pe glumele lui Radu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x