Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Scrisoarea care a aruncat în aer casa Mireasa. Ce scrie și ce s-a întâmplat 

Doamna Mia a primit un cadou de la susținători. Acesta a avut un pachet cu un tort și un bilet, care a aruncat în aer casa Mireasa.

Doamna Mia a vrut ca biletul să fie citit în direct
Doamna Mia a primit un cadou de la susținători | Antena 1

După ce s-au creat tensiuni pe seama persoanei care s-a dus și i-a spus Andrei despre ce scria în scrisoare, doamna Mia și doamna Ermina s-au certat rău, fiecare simțindu-se trădată de ceea ce s-a discutat.

Doamna Mia a vrut ca biletul să fie citit în direct, dar acest lucru s-a întâmplat doar parțial, pentru că biletul deja fusese citit de Ștefania și Claudia.

În mesajul de la susținătoare, doamna Mia era anunțată că David este nemulțumit de ea ca mamă, dar era specificat și faptul că Andra a bârfit-o cu celelalte mame din casă.

Atunci când scisoarea a fost citită în platoul emisiunii, mamele i-au luat apărarea Andrei și au spus că aceasta încearcă cât de mult poate să se apropie de doamna Mia, doar că mama lui David se opune de cele mai multe ori.

Mireasa 2020, sezon 2. Ce au discutat Mihai și Alexandru despre Ștefania... Mireasa 2020, sezon 2. David, cu gândul la fosta iubită...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x