Antena Căutare

Mireasa 2020, sezon 2. Ștefan a sunat-o pe fosta iubită și a aflat adevărul

Ștefan a cerut cu insistență să vorbească cu fosta iubită, iar dorința i-a fost îndeplinită.

Ștefan a cerut cu insistență să vorbească cu fosta iubită

Antena 1

După ce în gala de sâmbătă, Ștefan a plâns din nou după femeia care are un loc important în inima sa, acesta aproape că a sărit la bătaie atunci când Claudia și Alexandru au dansat împreună. Concurentul a declarat că atunci când a intrat în casă nu era despărțit de iubita sa, dar a crezut că prin intermediul emisiunii o poate uita mai ușor.

Atunci când au vorbit la telefon, Ștefan și femeia după care a plâns de mai multe ori, și-au spus câteva cuvinte care au lămurit lucrurile dintre ei. Fosta iubită a lui Ștefan i-a transmis să nu uite ce au discutat ei doi atunci când a intrat în casă, că a rănit-o mult când a intrat în competiție și că între ei nu mai poate exista nicio relație.

Ștefan a mai declarat că relația dintre ei nu mai funcționa nici dacă rămânea acasă din cauza faptului că tânăra urma să plece la facultate, iar părinții ei nu erau deloc de acord cu el.

Simona Gherghe a vrut să afle concret ce au discutat cei doi la telefon și imaginile și conversația au fost făcute publice.

Vezi mai multe în materialul video de mai sus!

Mireasa 2020, sezonul 2. Andra și David, discuții despre iubirea dintre ei... Mireasa 2020, sezon 2. Ștefan l-a amenințat din nou pe Alexandru în pauza de publicitate...
Cupluri zodiacale care devin mai puternice peste ani. Dragostea lor durează o viață întreagă
În „baletul cosmic”, anumite perechi zodiacale se angajează într-un dans care se...
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul online. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să renunțe la mediul...
Ultimele știri
x