Căutare Live

Mireasa 2020, sezon 2. Ștefan și Alexandru, discuții în contradictoriu

Alexandru și Ștefan au avut ceva de împărțit la petrecerea de sâmbătă seara.

Alexandru și Ștefan au avut ceva de împărțit la petrecerea de sâmbătă seara

Antena 1

După ce Alexandru i-a cerut Claudiei să danseze cu ea, Ștefan a reacționat dur și a sărit la bătaie. Deși nu mai formează un cuplu, Ștefan spune acum că încă mai are sentimente față de Claudia și nu suportă să se apropie nimeni de ea.

Acesta a spus că Alexandru nu trebuia să facă acest gest de față cu el. Nu vrea să-și ceară iertare față de nimeni și nu consideră că a greșit.

Alexandru a spus că Ștefan nu trebuia să se manifeste așa și că nu consideră că a greșit cu nimic, din cauza faptului că el nu a manifestat niciun sentiment față de Claudia până în acest moment.

Claudia a spus că nu înțelegere atitudinea lui Ștefan și că gestul lui este nefondat. Mai mult decât atât, Ștefan a numit-o cârtiță pe Claudia, iar după toată această situație, concurenta a declarat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Ștefan.

Mireasa 2020, sezon 2. Alexandru și Bianca, dans de față cu Mihai... Mireasa 2020, sezonul 2. Simona Gherghe a aflat de existența unei scrisori pe care Bianca o păstrează în rucsac...
Prăjitură cu dovleac și aluat turnat. Un deliciu garantat
Printre deserturile cu dovleac cu care ți-ai propus să-i răsfeți pe cei dragi în această...
Horoscopul zilei de 7 octombrie 2022. Balanțele au nevoie de echilibru în viața personală. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 octombrie 2022 aduce vești bune pentru nativii din zodia Balanței....
Ultimele știri
x